Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rareș Bogdan a 'explodat' după verdictul ÎCCJ: 'România e abandonată'

www.realitatea.net
Rareș Bogdan

Rareş Bogdan, realizatorul "Jocuri de putere", a „explodat” după ce ÎCCJ a admis un recurs în interesul legii şi a stabilit că există obligaţia de declarare prealabilă a adunărilor publice atunci când acestea se desfăşoară în pieţe ori pe căile publice – drum public, parte carosabilă şi trotuar – sau în locuri situate în imediata vecinătate a sediilor ori imobilelor persoanelor juridice de interes public sau privat. "România e abandonată!", este avertismentul realizatorului Realitatea Tv.

"România e abandonată, ne-au luat până şi dreptul de a protesta. Înalta Curte a dat verdictul, un drept câştigat la revoluţie cu sânge. Mihai Şora a scris pe Facebook,, apoi a ieşitra la girafă. Ce s-a întâmplat la revoluţie devine un mister mai mare decat asasinarea lui Kennedy", a spus Rareş Bogdan la Realitatea Tv.

Tsunami politic după ce Guvernul a adoptat OUG pe legile justiției: 'Tudorele, fă ceva: dă-ți DEMISIA!'

Jurnalistul a continuat, comentând decizia Guvernului de a adopta OUG pe legile justiției: "Ce am avertizat aseară devine real. Sunt zeci de procurori care vor zbura din DNA. Procuroarea care instrumentează cazul lui Liviu Dragnea trebuie să plece acasă. Procuroarea din dosarul Tel Drum este data afară pentru că s-a mărit vechimea procurorilor care fac parte din DNA. În plus, procurorii nu mai au voie să ancheteze amantele".

De asemenea, Rareş Bogdan a mai precizat şi că va continua să informeze publicul, indiferent de riscurile la care se expune.

"Sunt atât de mulţi omeni care speră că cei care mai stăm în picioare, le vom spune adevarul. Nu voi face niciodată presă pentru infractori, mai bine renunţ, numai că am fost educat să nu renunţ niciodată, cu orice risc", a mai spus realizatorul Jocuri de putere.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.