Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rareș Bogdan anunță ZILE NEGRE pentru PSD: 'Au reușit să trezească dinozaurul. Nu le doream asta celor din PSD'

Rares Bogdan

"După a doua condamnare, Dragnea ar trebui să dispară de tot din politică. Că Dragnea nu se retrage, nu se retrage... Aşa gândeşte el- Partea care mi se pare, însă, un pic mai gravă este că partidul PSD nu-şi dă seama că trebuie să-l trimită acasă. Sunem în faza nefericită în care cel mai mare partid din România se constituie într-un grup de presiune, un grup de lobby pentru un infractor", a spus Iohannis.

Citește și: Klaus Iohannis, mesaj pentru Laura Codruţa Kovesi: 'Vorbim săptămâna viitoare'

"Au reuşit să trezească dinozaurul. Nu le doream asta celor din PSD. Le era mai comod cu Iohannis mai distant, mai relaxat. Au reuşit performanţa să-l enerveze pe Iohannis. Preşedintele Iohannis are obligaţia să ţină România pe drumul pe care l-a ales în urmă cu 28 de ani. Şi asta va face. Ce mi s-a părut cel mai interesant lucru din declaraţia lui Iohannis: apelul la societatea civilă. Care trebuie să fie vigilentă. Şi este vigilentă. A atras atenţia că PSD riscă enorm când se pune în slujba unui infractor. Când ai două sentinţe care îţi spun că eşti infractor, deci eşti infractor. Preşedintele va lupta pentru ţara sa. Opoziţia trebuie să încerce să-şi facă treaba cât pot ei de bine în Parlamentul României. E dreptul lor să depună o moţiune de cenzură. Noi, ca societate civilă, suntem datori să atragem atenţia când se fac derapaje. Cred că mâine seară, România va dovedi într-un număr de sute de mii de oameni că nu se va lăsa pradă grupării PSDragnea. Vreau să cred că mai există oameni responsabili. Ei trebuie să se gândească la faptul că pot ajunge cu partidul în afara legii. Lovitura de stat se pedepseşte. Românii nu vor să lase ţara, românii vor reacţiona, vor fi în stradă. Dacă vor încerca să dea OUG ca să-l scape pe Dragnea, putem şi noi să-i trimitem la gunoaiele istoriei", a spus realizatorul "Jocuri de putere".

Citește și: Codrin Ștefănescu: 'Tot acest tămbălău se întâmplă pentru un singur om - doamna Kovesi'

"Moscova doreşte ca ţara asta să fie destabilizată, se doreşte ca România să fie o falie pentru Estul României. Noi avem o ţară pro-europeană, nu ne pot duce în zona Rusiei, zona gri a Chinei. Dacă întind coarda, să-şi asume consecinţele. Pentru ei şi familia lor, va fi devastator", a încheiat Rareş Bogdan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.