Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rareș Bogdan aruncă o informație BOMBĂ despre Liviu Dragnea: ȘANTAJ la ambasadorul SUA

Rares Bogdan

Jurnalistul Rareș Bogdan lansează o adevărată nucleară pe piața politică. El susține că la ultima întâlnire dintre Liviu Dragnea și ambasadorul SUA, Hans Klemm, liderul PSD i-a pus în vedere că majoritatea parlamentară va bloca achiziția de rachete Patriot din SUA, dacă ambasadorul nu intervine în problemele cu DNA, pe care le are Liviu Dragnea.

”Au fost trei ani în care Klaus Iohannis a încercat să aducă un nou fel de a face politică în România și a reușit doar parțial, pentru că un an de zile l-am avut pe Victor Ponta, care a ținut să ne spună  și încercat din răsputeri să ne explice că a fost o greșeală în 2014 cu alegerea lui Iohannis. Apoi au venit tehnocrații lui Dacian Cioloș, care au încercat să facă câte ceva, au fost mai mult sau mai puțin de bună credință, dar s-au încurcat total în hățișul guvernamental.

Vezi şi: ALERTĂ - Europarlamentarul Sorin Moisă demisionează din PSD. Critici dure pentru Dragnea

Acum avem un Guvern care de un an de zile are un sigur scop: cum să-l scape pe domnul Dragnea și pe prietenii domnului Dragnea. Este un haos politic, o incoerență și o coaliție care este împotriva dezvoltării României, în situația asta ne-a adus guvernarea PSD.

Doi ani de zile din trei președintele a trebuit să țină cu umerii o baricadă ca să nu derapăm total. A întărit relația cu SUA prin vizitele și întâlnirile la nivel foarte înalt, dar cei de la PSD vor să facă praf totul. Prin gestul lor de a pune frână achiziționării de rachete Patriot, cei de la PSD încearcă o negociere cu SUA”, a declarat Rareș Bogdan, pentru STIRIPESURSE.RO.

Jurnalistul susține că Liviu Dragnea este gata să arunce în aer relația cu SUA pentru a-și rezolva problemele din justiție.

”Conform surselor mele și mă bazez doar pe aceste surse, că nu am fost o muscă pe perete în biroul domnului Dragnea, se pare că în discuția în care a avut-o cu Klemm la Parlament, Dragnea l-a condiționat pe Klemm cu achiziționarea rachetelor Patriot și chiar i-a reproșat că o parte dintre problemele pe care le are se datorează americanilor.

Vezi şi: Un greu al PSD îl contrează dur pe demisionarul Sorin Moisa: Era inevitabil. Era mai apropiat de Cioloș decât de PSD-ul care l-a făcut europarlamentar!

De partea cealaltă, domnul Tăriceanu atacă la baionetă tot ceea ce înseamnă Occident, în timp domnul Dragnea este persoana non-grata în toate cancelariile occidentale. Nu a fost primit în Germania, în Austria, în Franța și în alte cancelarii occidentale. Avem un domn Dragnea care nu are nici măcar viză de SUA și nici nu cred că o va primi. Când a fost în SUA a avut o viză pe șapte zile. Dacă luați pașaportul domnului Dragnea veți vedea că el nu are viză de intrare în SUA.El încearcă prin tot felul de consultanți israelieni să construiască o relație cu SUA. El nu înțelege că acei oameni sunt simpli consultanți și nu factori de decizie în SUA, iar cei din SUA nu vor să-și lipească sub nicio formă imaginea de numele lui Liviu Dragnea.

Un astfel de lider nu poate să ducă partidul decât spre zid și asta cred că se va întâmpla. Problema este că trag și România după ei, acești veseli inconștienți de la PSD”, a mai spus Rareș Bogdan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.