Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rareș Bogdan critică dur intenția de fuziune dintre PNL și UNPR: O rușine! E prea mult

rares bogdan

Jurnalistul Rareș Bogdan critică în termeni duri intenția de fuziune dintre PNL și UNPR. El susține că nu mai ințelege nimic din tacticile PNL și că este o ”absurditate” din care electoratul PNL va ieși cu greu. El susține că cele două electorate NU sunt deloc compatibile și a taxat ca fiind o Rusine această mișcare la care ”sunt incapabil să reacționez”.

Vezi și: Ofertă otrăvită a PNL pentru UNPR. Oprea, obstacol și persona non-grata. Pericol pentru progresiști

Nu mai inteleg nimic. Dar faptul ca nu inteleg eu nu e o mare problema. Cea mai mare problema este ca nu cred ca electoratul mai intelege ceva. Dupa gafa in care inviti un om sa iti preia cea mai importanta Organizatie si nu te asiguri ca acel om iti va si spune DA.... de vreo saptamana tot aud de un alt gest absolut spectaculos prin absurditate.

Cum poti sa compatibilizezi un electorat venit din stanga -nationalista si pe alocuri chiar kripto-comunista, pro-Sistem si generic "anti-Colectiv(a)" cu un electorat de dreapta, cu accente modernist-progresiste, chiar real progresiste si cu o filiatie istorica reala??? Un electorat PRO-Ponta acum 18 luni, cu unul PRO-Iohannis? 

Recunosc public ca sunt depasit de aceasta strategie absolut spectaculoasa prin UNICITATEA si ABSURDITATEA ei. Spuneti voi. Eu ma uit si ma mir, doar atat. Sunt incapabil sa reactionez. E prea mult si asta, dupa ce am inteles ca nu avem de ce sa ne fie rusine pentru UMILINTA din Franta...”, susține realizatorul Jocurilor de Putere de la Realitatea TV.

Vezi și: A înnebunit PNL?

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.