Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rareș Bogdan îl nimicește pe Valer Dorneanu, după decizia CCR: 'Este cârpa de șters pantofii a lui Liviu Dragnea'

rares bogdan

Decizia Curții Constituționale de a declara nelegală constituirea completurilor de trei judecători de la Curtea Supremă nu e doar o obrăznicie, ci un atac direct la ce înseamnă stat de drept în România, a declarat Rareș Bogdan, europarlamentar PNL, pentru B1 TV.

„Acești oameni aruncă România cu 20 de ani în urmă, încearcă s-o scoată din Europa. Încă nu a apărut această decizie în presa occidentală și în rândul membrilor Parlamentului European, a  comisarilor europeni, dar mâine sigur vom fi întrebați de la prima oră. Nu e doar obrăznicie, e un atac direct la ce înseamnă stat de drept în România. Faptul că Dorneanu, Enache, Stan, Deliorga și Atilla Varga au venit cu această decizie, care practic rescrie justiția ultimilor 10 ani... Nu se poate să faci așa ceva! Ne mai rămâne să facă detașamente ale poporului să-l scoată pe Dragnea pe brație din pușcărie, strigând că e deținut politic”, a declarat Rareș Bogdan, pentru B1 TV.

Dispar prostituatele din vitrinele Amsterdamului: noul primar femeie a anunțat o revoluție în comerțul cu sex

Decizia Curții a fost luată cu 5 voturi ”pentru” și 4 voturi ”împotrivă”. Au votat împotriva luării acestei decizii judecătorii Livia Stanciu, Simina Tănăsescu, Daniel Morar și Mona Pivniceru. În favoarea deciziei au votat judecătorii Valer Dorneanu, Cristian Deliorga, Gheroghe Stan, Marian Enache și Attila Varga.

Rareș Bogdan a susținut că Marian Enache este ”un bolșevic de cea mai joasă speță”, iar Valer Dorneanu este ”cârpa de șters pantofii a lui Liviu Dragnea”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.