Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rareș Bogdan vorbește despre REVOLUȚIA din PSD: 'E circ total, Dragnea e pe făraș, până pe 15 octombrie trebuie să avem un Guvern cât de cât responsabil'

Rareș Bogdan

Liviu Dragnea pare să aibă zilele numărate la șefia PSD! Mai mulți lideri de organizații au întocmit o scrisoare în care îi cer demisia, iar Dragnea a spus că e gata să plece.

Rareș Bogdan anunță că e circ în PSD, unde Dragnea a reușit să convingă doar 5 filiale să îi fie în tabăra sa, dintre cei răzvrătiți. Jurnalistul e de părere că România va avea un Guvern nou până la mijlocul lunii viitoare.

Citește și: Partidul Social Democrat se zgâlțâie. Lista deputaților care se răzvrătesc crește

”Circ total in PSD! Dragnea pe faras. 23 de lideri de organizatii ii cer convocarea CEx si demisia! Liderii PSD spun ca nu mai pot nici macar iesi pe strada din cauza lui si ca mu mai pot spune nicaieri ca sunt pesedisti fara sa riste sa fie apostrofati. Au fost 28 si 5 dintre eia u fost intorsi de Dragnea, Clujul, Constanta, Dolj, Sectorul 5, Neamt si Brasov raman ultimele filiale strans unite in jurul “ayatolahului” de la Teleorman. Sfarsitul lui se apropie insa...... inca putin. Am spus si o repet, pana pe 15 octombrie trebuie sa avem un Guvern cat de cat responsabil pentru preluarea “Codurilor” pentru pregatirea presedintiei “rotative””, e mesajul lui Rareș Bogdan.

Citește și: Echipa lui Cătălin Tolontan dă lovitura! Cu ce instituție importantă a încheiat un contract fabulos .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.