Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rareș Bogdan a răbufnit după ce Dan Ilie Morega a lovit o jurnalistă: 'O să-l sun pe Cătălin Predoiu, este o chestiune de imagine a MAI, de imagine a MJ'

rares bogdan pnl

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan a răbufnit după ce „fostul baron de Gorj”, Dan Ilie Morga, a lovit o jurnalistă și este la al 7-lea dosar penal.

„Dacă până diseară nu se ia nicio măsură împotriva acestui individ, statul român are o problemă. Dacă altcineva sau oricare dintre noi făcea un astfel de gest, având șapte dosare, având control judiciar, având toate aceste acuzații, era ridicat. Parchetul local și automat poliția să întocmească toate actele. Este o chestiune de funcționare a statului român. Există legislație. Este o problemă cu așa-numitele feude locale. Vă promit că după această emisiune o să-l sun pe Cătălin (n.red Predoiu) și am să-i fac o vizită, pentru că este o chestiune o imagine a MAI, de imagine a Ministerului Justiției, de imagine a României și a funcționării statului român”, a spus Rareș Bogdan, la Antena3 CNN.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.