Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rareș Bogdan anunță o 'zi crucială' în Parlament: 'Ne respectăm promisiunile!'

Facebook
rares bogdan

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan anunță o zi crucială în Parlament, făcând trimitere la mai multe legi care vor ajunge la votul final din Camera Deputaților. „V-am rugat, aveți un pic răbdare, căci pas cu pas reparăm toate porcăriile! Ne respectăm promisiunile!”, scrie liberalul pe Facebook.

„ZI CRUCIALĂ! Avem azi legi extrem de importante la votul final: eliminarea recursului compensatoriu, legea pesedistă care a umplut străzile de infractori violenți, dintre care mulți au recidivat, și anularea unor pensii speciale, altă promisiune a fostei opoziții, acum la putere. Mai avem gata de plen diminuarea accizei la carburant la nivelul anului 2017, când PSD a introdus suprataxa, și supraimpozitarea contractelor de muncă part-time. V-am rugat, aveți un pic răbdare, căci pas cu pas reparăm toate porcăriile! Ne respectăm promisiunile!”, scrie Bogdan pe Facebook.

Klaus Iohannis, anunț crucial înaintea summitului NATO: 'Cred că voi găsi multă deschidere'

Plenul Camerei Deputaților va vota, miercuri, în calitate de for decizional, proiectul de lege privind abrogarea recursului compensatoriu, după ce Comisia juridică a adoptat marți, cu unanimitate de voturi, raport favorabil. De asemenea, deputații vor vota proiectul de lege ce vizează modificarea Codului Fiscal prin eliminarea supraaccizei la carburanți și a supraimpozitării contractelor part-time, după ce comisia pentru Buget a adoptat marți raport favorabil în acest sens.

Tot astăzi Camera Deputaților dezbate, în calitate de for decizional, proiectul USR pentru abrogarea anumitor categorii de pensii speciale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.