Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rareș Bogdan dă înapoi, după ce liderii USR-PLUS l-au luat în vizor: 'A fost o glumă, sala a râs. Umorul e apanajul inteligenței'

stirileprotv.ro
Rareș Bogdan

Rareş Bogdan a declarat, sâmbătă, la Conferinţa de alegeri a PNL Sălaj, filială condusă de actualul ministru de Interne, Lucian Bode, fost ministru al Transporturilor, că acesta este "genul de om care vorbeşte puţin şi face mult". "Eu am spus - sper ca de data asta să nu se mai creeze un breaking news, nu-mi doresc - am spus că, la un moment dat, poate ar trebui să facem un minister al Transporturilor Interne, adică un minister al Transporturilor şi al Afacerilor Interne împreună, pe care să-l conducă un singur om, dar asta pentru că Lucian a făcut lucruri bune, nu pentru că cei de acum nu fac lucruri bune, Doamne fereşte, ci pentru că Lucian a făcut lucruri grozave acolo", a afirmat el.

Citește și: VIDEO | Rareș Bogdan l-ar vrea evacuat pe Drulă de la Transporturi: Bode să fie instalat și la MAI, și la MT

Declarațiile lui Rareș Bogdan au inflamat spiritele în USR-PLUS, iar unul dintre lideri, deputatul Iulian Bulai, a spus că cere desființarea Ministerului de Interne condus de Lucian Bode. Liderul PNL nu a rămas dator. A dat vina pe jurnaliști că au transmis știrea de la Sălaj, iar apoi a avut un mesaj și pentru colegii săi din alianța de la guvernare.

”E o dovadă de superficialitate a celor care au transmis știrea de la Zalău. A fost o glumă, sala a râs, a fost o discuție internă.

Unul de la un alt partid a luat-o în serios și a spus că este reformă. Mie nu îmi vine să cred că cineva a privit o chestiune ca asta ca fiind serioasă. Umorul e apanajul inteligenței.”, a spus Rareș Bogdan la România TV.

Citește și: Iulian Bulai vrea desfiintarea Ministerului Afacerilor Interne: 'Nu se mai justifică. Vrea Rares Bogdan reforme pe bune? Îl invit la dezbatere' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.