Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rareș Bogdan, DEZLĂNȚUIT la PNL Bihor: l-a UMILIT fără drept de apel pe useristul Cristian Ghinea

stirileprotv.ro
Rareș Bogdan

Europarlamentarul liberal Rareş Bogdan a criticat, sâmbătă, în conferinţa de alegeri a PNL Bihor, faptul că PNL nu deţine portofoliul Fondurilor Europene, el arătând că cel mai bun titular pentru funcţia de ministru ar fi fost Marcel Boloş. „Dacă Marcel Boloş era ministrul Fondurilor Europene, sau Investiţiilor, sau cu Dumnezeu, că îi tot schimbă numele, vă asigur că eram în cele 14 state care semnau PNRR-ul şi încasam până la sfârşitul lui august banii! Aşa, îl semnăm prin septembrie”; a afirmat Bogdan.

Citește și: Florin Cîțu, la alegerile PNL Bihor: Simt că deja sunt într-o echipă cu domnul Bolojan

Eurodeputatul Rareş Bogdan şi-a început discursul la conferinţa de alegeri a PNL Bihor adresându-se premierului Florin Cîţu cu formula „domnule prim ministru şi viitor preşedinte al Partidului Naţional Liberal”, iar lui Ludovic Orban i s-a adresat cu „domnule actual preşedinte al PNL şi preşedinte al Camerei Deputaţilor”.

„O să nasc un breaking news, dar nu am cum să nu-l nasc. M-aş fi bucurat să fie aici, alături de Lucian Bode care observ că vorbeşte mai multe de Transporturi decât de Interne (...) alături de Raluca Turcan aş şi vrut să fie aici şi trebuia să fie aici, oameni buni! Dacă stăteam drepţi şi negociam drepţi aici trebuia să fie Marcel Boloş care ar fi fost cel mai bun ministru al Fondurilor Europene. E o ruşine că nu este în Guvernul Cîţu! Este o ruşine pentru liberali şi pentru România! Şi vă mai spun ceva: dacă Marcel Boloş era ministrul Fondurilor Europene, sau Investiţiilor, sau cu Dumnezeu, că îi tot schimbă numele, vă asigur că eram în cele 14 state care semnau PNRR-ul şi încasam până la sfârşitul lui august banii! Aşa, îl semnăm prin septembrie. Dar nu e Marcel Boloş. Din ce cauză? Poate vă răspunde unul dintre cei care vin după mine, să vorbească aici”, a afirmat Rareş Bogdan în faţa delegaţilor la conferinţa de alegeri a conducerii PNL Bihor.

Acesta le-a transmis liberalilor din judeţul Bihor că la alegerile din 2024 „nu mai merge cu Ciuma roşie”, ci cu realizări şi le-a transmis acestora că „viitorul pentru PNL este preşedintele Florin Cîţu, în parteneriat cu preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.