Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rareș Bogdan explică de ce l-a nominalizat Klaus Iohannis pe Dacian Cioloș premier: 'Sper ca el să nu fi venit în fața președintelui fără să aibă o majoritate'

Facebook
Rareș Bogdan

Rareș Bogdan spune că dacă Dacian Cioloș va eșua în ”negocierile cu PSD și AUR” pentru o majoritate parlamentară, atunci el va da dovadă de o ”iresponsabilitate crasă”, pentru că s-a auto-propus premier fără a avea o susținere. Liderul liberal a precizat că PNL are o singură variantă de premier, pe Florin Cîțu, dând de înțeles că parlamentarii partidului nu vor pune umărul pe instaurarea unui nou cabinet Cioloș.

”Președintele a luat act de propunerile partidelor și l-a ales pe cel cu mai mulți parlamentari. Noi vom sta de vorbă cu domnia sa și vom merge cu mandatul BPN. Noi vom continua să guvernăm, chiar și cu mâinile amputate.

Citește și: Victor Ciutacu, despre nominalizarea lui Dacian Cioloș: 'Propagandiștii neomarxismului luminat au și început sa bea pișat în mod demonstrativ'

Le propun să fie atenți la nevoile oamenilor. Vom sta de vorbă împreună, vom lua toate deciziile în BPN. Așteptăm ca domnul Cioloș să își finalizeze discuțiile cu AUR și PSD. Eu sper ca el să nu fi venit în fața președintelui cu o ofertă de a fi premier fără să fi avut în spate o majoritate.

Dacă domnul Cioloș nu va contura o majoritate, ceea ce ar arăta o iresponsabilitate crasă, atunci președintele va face o nouă consultare cu partidele politice. Noi avem o singură propunere: Florin Cîțu!”, a declarat Rareș Bogdan la România TV.

Citește și: Marius Pieleanu explică lovitura de maestru dată de Klaus Iohannis: 'A profitat de această ocazie de a lovi în partidul lui Cioloș și în Cioloș însuși' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.