Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rareș Bogdan îi răspunde elegant lui Ludovic Orban, după comparația cu șarpele: 'Medicina consideră șarpele un simbol al vindecării'

reporterglobal.ro
Ludovic Orban Rareș Bogdan

Liderul PNL, Ludovic Orban, a lansat un atac dur la adresa prim-vicepreședintelui PNL, Rareș Bogdan, arătând că acesta l-a dezamăgit de la venirea în partid. Denise Rifai l-a întrebat pe Ludovic Orban: ”Este Rareș Bogdan șarpele pe care l-ați crescut în partid?”. La această întrebare, Orban a răspuns: ”Dar nu l-am crescut eu, că era crescut”.

Citește și: CTP îl face PRAF pe Klaus Iohannis: 'Ești ridicol și jenant. E de-a dreptul grotesc!'

Rareș Bogdan susține în schimb că nu vrea să aibă o polemică cu Ludovic Orban, dar îi reamintește liderului PNL că șarpele este simbolul sănătății: „Sunt convins că îmi va explica Ludovic Orban. Nu cred că o polemică în spațiul public ajută  România și în niciun caz pe români. Cred că trebuie să ne referim la chestiuni concrete de guvernare și de ajutor pentru firmele românești.

Dar poate Ludovic Orban a făcut referiri la șarpe știind că medicina consideră șarpele un simbol al vindecării. Sau poate la faptul că Dumnezeu i-a poruncit lui Moise să facă un șarpe de aramă astfel încât oamenii care ajung să fie mușcați de șerpi să fie vindecați. Deci până la urmă cred că e important să ne gândim la ce ajută România și nu să ne concentrăm pe lucrurile care ne dezbină.

După vindecare vine relansarea, vine întinerirea. Cred că putem face analiza vorbelor lui Ludovic Orban  în această logică. Eu vă asigur de un lucru: niciodată atunci când am criticat, până la urmă suntem partid liberal nu PCR, unde dreptul la opinie este sacru, nu au fost din răutate. Reacțiile mele n-au fost făcute precum a mușcăturilor veninoase, perfide... A fost pur colegială reacția mea”, a spus Rareș Bogdan la Dig24.

Citește și: INEDIT Confesiunile unui călugăr în timpul pandemiei: Mi-e frică de o viitoare ‘castă a talibanilor’ ortodocși! .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.