Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rareș Bogdan îngroapă securea războiului cu PSD în plină pandemie - reacție la apelul lui Ciolacu: 'E un gest onorabil pe care îl face'

facebook.com
Rareș Bogdan

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a înaintat recent o scrisoare deschisă către toți liderii partidelor parlamentare în care cere un consens pentru un plan național susținut de întreaga clasă politică pentru combaterea efectelor crizei provocate de pandemia de coronavirus. Întrebat ce crede despre această propunere, Rareș Bogdan a calificat gestul liderului PSD ca fiind unul „onorabil”.

Impozitarea cu 90% a salariilor de lux din sistemul bugetar: lista măsurilor USR pentru Klaus Iohannis și Ludovic Orban

„E un gest onorabil pe care îl face, sper să nu îl facă doar politicianist, ci să îl facă cu tot sufletul. În acest moment nu există partide politice, stânga sau dreapta, există doar interesul național al României și patriotism. Dacă nu ne vom pune cu toții la masă, începând de la președinte, la premier, la liderii principalelor partide, foștii președinți de stat, foști premieri și, bineînțeles, liderii partidului de guvernământ, colegii mei din Guvern, în frunte cu Ludovic Orban, situația poate fi extrem de gravă. România n-a mai întâlnit așa ceva în ultima sută de ani. E o situație fără precedent, iar acum nu e loc de atacuri, e loc de salvare. Marea problemă este, astăzi, sănătatea românilor. Presiunea pe sistemul de sănătate, în două luni de zile, va fi tot mai scăzută. În schimb, peste două luni de zile sau, dacă vreți, acum, având în vedere că avem 1.020.000 de oameni în șomaj tehnic – toți exclusiv de la companii private, deja provocările economice vor fi înfiorătoare”, a spus Rareș Bogdan la B1 Tv.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.