Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rareș Bogdan INTRĂ TARE la adresa lui Marcel Vela, în scandalul România TV: Să își îndepărteze sfătuitorii de tip milițian!

Facebook
rares bogdan

Europarlamentarul Rareș Bogdan critică modul în care ministrul de Interne a ales să abordeze conflictul cu România TV. După ce pe numele instuției media a fost deschis un dosar penal, Rareș Bogdan spune că Marcel Vela a fost sfătuit prost și că întregul conflict nu ar fi vina lui.

Citește și: O tânără BOLNAVĂ de COVID-19 s-a DEZLĂNȚUIT din spital: De patru zile, ocup un pat DEGEABA în spital, fără simptome

"Cea mai mare greșeală pe care poate să o facă o putere este să între în conflict cu o instituție de presă. Am spus foarte clar că presa este un partener și nu trebuie tratată ca un dușman. Dacă aș fi fost nevoit să îmi dezvălui toate sursele pe vremea când eram jurnalist, astăzi aveam o bibliotecă de dosare penale. Cine crede că poate obliga presa să își dezvăluie sursele, trebuie să se uite la cazuri celebre de genul Watergate.

Părerea mea este că Marcel Vela a fost influențat în acest caz. Această situație trebuie remediată de urgență, nu se poate pune presiune asupra jurnaliștilor. Îmi pare extrem de rău că Marcel Vela intră în această ecuație. Eu l-am sfătuit să își îndepărteze sfătuitorii de tip milițian", a declarat Rareș Bogdan la România TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.