Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rareș Bogdan lansează ofensiva pentru recâștigarea Capitalei. Bucureșteni: `Bine că ați venit să ne scăpați!/ Nu îi lăsați să ne distrugă de tot!`(video-foto)

PNL
Rares Bogdan

Liberalii au lansat o ofensivă puternică pentru recâștigarea Bucureștiului. În frunte cu Rareș Bogdan, cel care deschide lista liberalilor pentru alegerile europarlamentare, lideri ai PNL și voluntari au luat cu asalt zona de Nord a Capitalei în această seară.

Vezi și: Rareș Bogdan, reacție la cald despre mutarea ambasadei la Ierusalim: Este o perdea de fum a PSD

Echipa liberală în frunte cu Rareș Bogdan, Violeta Alexandru, Sigfried Mureșan și Cristian Barbu, secretar general adjunct al PNL în plan național + Victor Picu, președintele PNL Sector 1 au avut întâlniri cu cetățenii în Parcul Herăstrău și împrejurimi. Cu această ocazie Rareș Bogdan le-a cerut oamenilor să se strângă în jurul PNL și a valorilor liberale pentru că doar alături de președintele Klaus Iohannis se vor putea mișca lucrurile și opri Alianța PSD-ALDE de asaltul total asupra Justiției.

”Bine că ați venit să ne scăpați!” sau ”Nu îi lăsați să ne distrugă de toți” sunt doar câteva din solicitările celor cu care Rareș Bogdan și colegii săi au stat de vorbă.

Și în zilele următoare echipele liberală alături de Rareș Bogdan și alți lideri ai PNL vor fi în diverse locuri din Capitală și țară.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.