Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rareș Bogdan: Nu am fost la DNA! Vă relatez o discuție cu soția mea, după ce au apărut stenogramele

digi24.ro
rares bogdan

Europarlamentarul PNL, Rareș Bogdan, susține că nu a fost audiat la DNA, așa cum s-a vehiculat în presă. El a explicat că a citit stenogramele, dar unii se laudă ”prin orașul lui Bucur” că au ajuns să cunoască politicieni.

”Nu, nu am fost la DNA , nu am nicio legătură cu acest dosar Otopeni.

Am văzut și eu stenogramele care au apărut în spațiul public. Erau 398 de pagini. Singura mea emoție în legătură cu aceste stenograme și vă relatez o discuție avută cu soția mea, în dimineața în care au apărut aceste stenograme.

Așa cum se discută de peste 100 de ani în orașul lui Bucur, mulți se laudă cu ce relații au cu diverși oameni politici. Soția mea m-a întrebat dacă am vreo emoție și m-a întrebat dacă apare prin stenograme că aș fi fost cu vreo femeie pe undeva. I-am spus că nu am nicio emoție și nici cu vreo femeie nu am fost, asta pentru că te iubesc doar pe tine”, a spus Rareș Bogdan.

În ceea ce privește dosarul măștilor falsificate în perioada pandemiei, Rareș Bogdan a spus că nu are nicio legătură. ”Nu am nicio legătură cu acest dosar. Nici nu îl cunosc pe domnul Gabriel Țuțu, parcă. La început am crezut că este o poreclă, dar nu este așa (...) Nu îl cunosc și nu am nicio legătură”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.