Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rareş Bogdan, reacție la stenogramele din dosarul şpăgilor de la Aeroportul Otopeni: 'Nu are de ce să-mi fie frică. Cunosc multă lume şi mă cunoaşte multă lume'

captura Prima News
Rares Bogdan

Prim-vicepreședintele PNL Rareş Bogdan apare în stenogramele din dosarul DNA în dosarul şpăgilor de la Aeroportul Otopeni, alături de nume grele din politica românească, atât de la PSD cât și de la PNL.

Într-o intervenţie telefonică la România TV, Rareş Bogdan a declarat răspicat că nu are nicio legătură cu acest caz, chiar dacă numele său este menţionat de persoanele anchetate în stenogramele din dosarul DNA, explicând faptul că este cunoscut şi cunoaşte, la rândul său, multe persoane.

Citește și: SURSE - Liderii PNL îi vor cere lui Rareș Bogdan 'să facă un pas în spate' dacă intră în vizorul DNA

„Nu exista nicio legatura a mea, decat ca zbor foarte des de pe Otopeni. Faptul ca se incearca introducerea mea este o greseala, pentru ca nu ma sperie, nu are de ce sa-mi fie frica. Eu nu am treaba cu spatii duty free, nu am treaba cu Ministerul Transporturilor. Nu poate nimeni sa faca ceva impotriva mea, pentru ca nu am facut nimic, eu am din ce trai, am o sotie mai bogata decat mine.

Trebuie sa-mi gaseasca altceva, nu spaga. Eu cunosc multa lume si ma cunoaste multa lume. Ca sa faci un om sa taca trebuie sa il compromiti, mi se pare aberant, ce legatura am eu. Au incercat sa ma bage si in aia cu mastile. Ce treaba am eu, eu n-am fost ministru, eu sunt doar un europarlamentar.

Daca izbucneste vreun scandal cu oua sau gaini, si atunci o sa intrebe de Rares Bogdan.”, a spus prim-vicepreşedintele PNL la România TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.