Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rareş Bogdan, singurul lider din Opoziţie care intervine în tensiunile din Valea Uzului: De ce au tăcut ceilalţi politicieni

Facebook
rares bogdan

Europarlamentarul Rareş Bogdan a intervenit joi  în tensiunile de la Valea Uzului dintre români şi etnicii maghiari pe tema Cimitirului eroului internaţional, Rareş Bogdan a făcut apel la calm şi raţiune atrăgând atenţia asupra consecinţelor catastrofale pe care un conflict interetnic le-ar avea.

Citește și: Rareș Bogdan iese la atac:’Demisionați,vă rog! Ce ziceți, aveți curaj?’

De altfel, europarlamentarul PNL este printre foarte puţinii politicieni din Opoziţie care s-au amestecat în acest conflict, existînd chiar zvonul că s-a dat ordin ca politicienii să se ţină departe de scandal pentru a nu supăra UDMR-ul, pentru că voturile maghiarilor sunt valoroase pentru moţiunea împotriva Guvernului Dăncilă.

Citește și: PSD impune condiții! Cum ar putea accepta Pactul politic propus de Iohannis: Doar așa vom susține!

''Calm, rațiune și PACE. Vă rog să ne păstrăm cu toții calmul! Rațiunea și echilibrul trebuie să învingă. Înțelegerea și dialogul sunt singurele opțiuni câștigătoare. Eroii sunt parte din sufletul neamului, fie că au un nume identificat, se odihnesc sub cruci pe care scrie simplu “soldat necunoscut” sau își dorm somnul mutilati și fără de cruci, precum cei de la Sighet din cimitirul săracilor sau de la Canal. Eroii de acum treizeci de ani, din Decembrie 1989, ar fi avut azi, mulți dintre ei, copii de treizeci de ani, însă viitorul le-a fost frânt de neocomuniștii care au continuat să conducă, fără frică de Dumnezeu, destinele noastre, dar și fără responsabilitate în fața istoriei neamului. Să uitam și mai ales să fim foarte, foarte atenți la situația de azi din România! Ultimul lucru de care nu avem nevoie, cu siguranță, este un eventual conflict interetmic. Atât ne-ar mai trebui pentru a ne prăbuși cu totul! CALM și RAȚIUNE. Vă rog!'', este mesajul lu Rareş Bogdan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.