Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Răsturnare de situație în scandalul caselor lui Klaus Iohannis: Ministerul Justiției a dat VERDICTUL în privința notarului

klaus iohannis semneaza decrete

Ministrul de Finanțe, Eugen Teodorovici, a declarat că a primit un raport de la Ministerul Justiției în care se arată că notarul Cornelia Popa, care s-a ocupat de actele casei lui Klaus Iohannis de la Sibiu, a procedat corect în toată procedura.

Paul Stănescu lansează acuzații FĂRĂ PRECEDENT la adresa conducerii PSD: Sistemul s-a pus în mișcare

”Ieri am primit de la Ministerul Justiţiei, în urma verificărilor pe care le-a făcut, răspunsul că notarul din Sibiu a procedat corect atunci când a suspendat listarea în Cartea Funciară, cu toate că a avut rezerve. Ar fi fost indicat să vedem cum a procedat şi notarul din 1999. Acolo a fost o chestiune fantastică. În aceeaşi zi s-a emis şi certificatul (...).pentru respectiva casă, s-a şi vândut jumătate din casă şi a şi devenit domnul preşedinte proprietar al acelei jumătăţi de casă. Într-o singură zi. Nu a mai făcut nimeni nicio verificare pe nicăieri, acel notar într-o zi a făcut totul. Fără verificări, fără suspendări, fără niciun fel de problemă.”, a declarat Eugen Teodorovici, la Antena 3.

El a spus că acum se urmează calea legă pentru recuperarea banilor din chirii de la şeful statului.

Citește și: Victorie URIAȘĂ pentru Klaus Iohannis, la Curtea Constituțională: înfrângere pentru PSD

"Practic, urmăm fiecare cale legală. Rămâne procesul de la Hunedoara, când instanţa va spune că acea persoană are dreptul să devină proprietar, statul este cel care preia acel imobil şi suma trebuie să fie recupertă de la domnul preşedinte. Trebuie să urmăm calea legală, să dăm mandat în instanţă celor care ne vor reprezenta să ceară accelerarea acelui proces. Adică judecarea cu celeritate şi într-un ritm rapid, nu să stăm un an de zile", a mai spus ministrul Finanţelor

Controlul a fost declanșat în urma unei adrese primite de la Ministerul de Finanțe care semnala că statul român fusese scos din Cartea Funciară a casei de către notarul Cornelia Popa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.