Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Răsturnare de situație în sondajele pentru București: Asta e diferența dintre Firea și Predoiu

Vicepreşedintele liberal Mihai Voicu a anunţat că PNL va prezenta luni rezultatele unui sondaj de opinie cu ultimele evoluţii în cursa pentru Primăria Capitalei.

El a precizat că sondajul, care a început să fie realizat miercuri dimineaţa, urmează unei alte măsurători sociologice, efectuată în perioada 6 - 12 mai, potrivit căreia intenţia de vot pentru Gabriela Firea la funcţia de primar general era de 38%, pentru Cătălin Predoiu de 26%, pentru Nicuşor Dan - 14%, Robert Turcescu - 8%, Daniel Barbu - 4%.

Citește și: E mamă și soție, dar și-a părăsit soțul pentru un deținut condamnat la moarte: Ce vrea să facă acum

"De azi dimineaţă am declanşat un alt sondaj de opinie pentru a măsura şi evoluţii. (...) Vom prezenta din nou luni informaţii. Luni înseamnă ultima săptămână de campanie. Ultima şansă pentru cei care doresc să dovedească că sunt altceva decât iepuraşii doamnei Firea. (...) Au trecut două săptămâni de atunci, 6 - 12 mai, poate a existat o creştere fulminantă a unui alt candidat. Noi vom măsura acest lucru. Vom veni din nou luni transparent, deschis, cu informaţiile pe care le avem", a afirmat Voicu, miercuri, într-o conferinţă de presă.

El a menţionat că în confruntările electorale televizate Predoiu le-a făcut o ofertă celorlalţi candidaţi de dreapta ca, în urma unei măsurători efectuate în ultima săptămână de campanie, să îl susţină pe cel care are cele mai mari şanse de a câştiga Capitala.

Citește și: A apărut cel mai periculos joc sexual: I se spune ruleta sârbească! Vezi ce presupune

"În cele două confruntări electorale televizate pentru Primăria Generală a Capitalei (...) Cătălin Predoiu, candidatul PNL, a făcut o ofertă onestă tuturor celor care se revendică a fi candidaţi din zona de dreapta sau măcar (...) împotriva PSD, (...) de a face o măsurătoare cinstită, transparentă, cu privire la cel care are cele mai mari şanse de a câştiga Primăria Capitalei împotriva PSD şi a doamnei Firea şi acesta să primească sprijinul tuturor celorlalţi. Oferta este cinstită, deschisă şi rămâne valabilă", a spus el.

Mihai Voicu a explicat că singura şansă de a învinge PSD în Bucureşti este un vot pentru Cătălin Predoiu şi pentru PNL, scrie agerpres.ro.

Citește și: Ea e primul model INTERZIS pe Facebook: Cum arată femeia / VIDEO

"Diferenţa dintre Cătălin Predoiu şi ceilalţi competitori care se revendică din partea dreaptă este atât de mare încât nu mai poate fi recuperată de niciunul dintre ei, ca procentele combinate, măcar ale lui Nicuşor Dan şi ale lui Cătălin Predoiu, dacă nu vrem să îi introducem în discuţie şi pe Robert Turcescu şi pe Daniel Barbu, o depăşesc pe doamna Firea. Acesta este motivul pentru care insistăm asupra acestei oferte. Dacă persoanele competitorilor refuză această ofertă ne adresăm în egală măsură electorilor acestora pentru că aceştia trebuie să înţeleagă că singura şansă de a învinge PSD în Bucureşti, ţinând cont de faptul că avem un singur tur de scrutin, este un vot pentru Cătălin Predoiu şi pentru PNL. (...) Dl Predoiu nu a propus să fie susţinut, a propus ca de comun acord candidaţii să efectueze un sondaj de opinie în ultima săptămână. Asta e ideea. Hai să măsurăm. Poate nu e domnul Predoiu pe locul 2. Poate e oricine altcineva şi hai să vedem cine este şi să învingem PSD. Acesta este mesajul", a mai spus Voicu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.