Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Răsturnare de situaţie în cazul Caracal: Avocatul Tonel Pop dezvăluie cum s-a răzgândit familia Luizei Melencu

Inquam Photos / Octav Ganea
tonel pop

Avocatul familiei Melencu, Tonel Pop, a declarat, pentru MEDIAFAX, că prelevarea probelor ADN se va face în cursul zilei de sâmbătă după-amiaza, la București, după ce mama Luizei și-a dat acordul să fie supusă unor noi analize.

"În mod oficial s-a luat legătura între părți cu familia și cu avocatul s-a stabilit ca în cursul zilei de astăzi vine de bunăvoie la DIICOT Central. Se va stabili dacă i se va asigura transport sau vom găsi noi o soluție", a declarat, pentru MEDIAFAX, avocatul familiei Melencu, Tonel Pop.

Monica Melencu, mama Luizei Melencu a acceptat, sâmbătă, să i se recolteze noile probe ADN. Femeia a declarat că a fost convinsă de avocat să meargă la București, însă a pus condiția ca avocatul Tonel Pop să asiste la recoltare și să fie dusă cu mașina la București, de către anchetatori.

„Am luat o hotărâre după ce domnul avocat a insistat să mă supun noii recoltări de probe biologice și să mă consult cu familia în acest sens. După îndelungi discuții cu familia am hotărât să fiu de acord cu condițiile următoare: să fie de față domnul avocat Tonel Pop la recoltare, să fiu dusă cu mașina la București pentru recoltare de către organele de anchetă pentru că nu am posibilități materiale, mai ales că m-au amendat cu 50 de milioane vechi. În concluzie, nu avem cum să ne luptăm cu sistemul și trebuie să cedăm în acest moment”, a declarat Monica Melencu, pentru Antena 3.

Jandarmii au mers, vineri, la casa familiei Melencu pentru a pune în executare mandatul de aducere pentru prelevarea probelor biologice. Monica Melencu a spus că refuză să plece, ulterior fiind luată de Ambulanță atât ea, cât și tatăl acesteia și duși la Spitalul de Urgență Craiova, pe fondul unei stări de rău cauzată de stres și de situația tensionată.

Mandatul a fost emis după ce mama Luizei a refuzat să se prezinte, joi, la sediul DIICOT București pentru a-i fi prelevate probe biologice. Femeia a fost amendată, pentru refuzul ei, cu 5.000 lei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.