Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Răsturnare de situaţie în cazul gorjeanului care a lasat însărcinată o minoră: Procurorii au luat o decizie surpriză

shutterstock.com
condamnare justitie ciocanel

Procurorii au schimbat încadrarea juridică din act sexual cu minor în viol pentru bărbatul de 63 de ani din județul Gorj, acuzat că a lăsat însărcinată o fată de 13 ani. Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, potrivit mediafax.

Citește și: Anunț făcut de Viorica Dăncilă! ‘Vom aproba astăzi noi măsuri pentru organizarea și desfășurarea în bune condiții a celor două scrutine din 26 mai 2019’

Bărbatul acuzat că a întreținut relații sexuale cu o fată de 13 ani a recunoscut fapta în fața anchetatorilor, însă ar fi spus că fata și-ar fi dat consimțământul.

După audieri, însă, procurorii au schimbat încadrarea juridică din act sexual cu minor în viol.

Citește și: Un fost ofițer SRI aruncă-n aer propunerea interimară la Justiție a Vioricăi Dăncilă: ‘Ne-am tâmpit de tot?’

„În continuarea cercetărilor privind săvârșirea infracțiunii de act sexual cu un minor, comisă de bărbatul de 63 de ani, din Negomir, procurorul de caz a dispus schimbarea încadrării juridice, fiind întrunite condițiile infracțiunii de viol, iar bărbatul a fost prezentat Judecătoriei Târgu-Jiu cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, însușită ulterior și de instanță. Bărbatul a fost reintrodus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj", a declarat, Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Citește și: Victoria de senzație a Simonei Halep! Câți bani a câștigat pentru calificarea în sferturi la Madrid

Bunica fetiţei, din comuna Negomir, s-a prezentat, marți, la Poliţie şi a depus plângere împotriva bărbatului care ar fi întreţinut relaţii sexuale cu nepoata sa, în urma cărora copila a rămas însărcinată. Medicii au descoperit că fata este însărcinată în cinci luni.

Aceasta mai are doi frați.

Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Gorj a deschis o anchetă, fetița urmând să fie consiliată psihologic.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.