Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Răsturnare de situație în cazul lui Novak Djokovici: A fost infectat pe 16 decembrie 2021 și poate intra în Australia

reuters.com
novak djokovic

Liderul ATP, Novak Djokovici, a beneficiat de o exceptare de la măsura obligativităţii vaccinării atunci când a intrat în Australia, deoarece a fost infectat recent cu coronavirus, au precizat avocaţii sportivului în documente depuse în instanţă, potrivit bbc.com.

“Data primului test Covid PCR cu rezultat pozitiv a fost 16 decembrie 2021. Au trecut 14 zile şi domnul Djokovici nu a avut simptome nici de febră şi nici de probleme respiratorii în ultimele 72 de ore”, au menţionat avocaţii, scrie news.ro.

Citește și: Fratele lui Novak Djokovici dă cărțile pe față: Motivul pentru care liderul mondial al tenisului nu a părăsit Australia

Ei au precizat că lui Djokovici i s-a emis Certificatul de Exceptare de către o comisie independentă medicală angajată de Tennis Australia, decizia fiind validată şi de o comisie a guvernului local.

Novak Djokovici a sosit la Melbourne cu un zbor Emirates de la Dubai, miercuri, la scurt timp după ora 23.00 AEST (n.r. - 15.00, ora României). El a fost ţinut în aeroport peste opt ore. După ce ce i-a fost anulată viza, sârbul a fost transferat la un hotel de carantină din Melbourne, folosit ca un centru de detenţie pentru imigranţi, până când va putea părăsi ţara. El a făcut apel şi acesta va fi judecat luni.

Citește și: Familia lui Novak Djokovici se dezlănțuie: 'E victima unei agende politice. Ei îl ţin în captivitate. Îl calcă în picioare ca să calce în picioare Serbia' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.