Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

RĂSTURNARE DE SITUAȚIE în cazul morții 'Baronului Luxului': De ce ar fi murit milionarul

Constantin Dinescu

Poliția Română vine cu precizări în cazul milionarului român Constantin Dinescu, supranumit "Baronul Luxului", care a murit sâmbătă și despre care s-a spus că ar fi fost otrăvit de iubita ucraineancă.

Potrivit informațiilor de până acum, Dinescu ar fi decedat în urma unor afecțiuni cardiace, dar polițiștii tratează cazul ca pe o moarte suspectă pentru a elimina orice dubiu cu privire la cauzele care i-ar fi adus sfârșitul.

Citește și: BUBUIE scandalul în PNL Timiș: UN GREU al partidului contestă LISTA pentru CJ Timiș și face plângere la Orban

"La data de 9 august a.c., un bărbat de 69 de ani a fost preluat de către un echipaj SMURD de pe Autostrada A2 și transportat la S.C.J.U. Constanța, unde a rămas internat până pe data de 15 august a.c., când a decedat.

Din primele informații, bărbatul, care ar fi suferit de afecțiuni cardiace, s-ar fi îndreptat spre municipiul București, iar la un moment dat ar fi acuzat o stare de rău, motiv pentru care a fost solicitată intervenția cadrelor medicale, diagnosticul la internare fiind de stop cardiorespirator - resuscitat.

Citește și: SONDAJ Sociopol la București. Gabriela Firea conduce autoritar în preferințele populației. Traian Băsescu vine puternic. Nicușor Dan pe tobogan

Cercetările în cauză au fost preluate de polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă (moarte suspectă).

La examinarea exterioară a trupului neînsuflețit nu au fost constatate semne vizibile de violență.

În cursul zilei de mâine va fi efectuată necropsia, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor decesului", anunță poliția.

Citește și: SONDAJ Sociopol la București. Gabriela Firea conduce autoritar în preferințele populației. Traian Băsescu vine puternic. Nicușor Dan pe tobogan

Dinescu a fost unul dintre cei mai excentrici milionari români, colecţionând o serie de opere de artă de mare valoare, iar acestora li se adaugă o serie de maşini de lux, precum şi un domeniu uriaș pe malul Lacului Snagov.

Numele lui Constantin Dinescu a fost legat, la un moment dat, de jaful de proporții dat de o grupare de hoți români la muzeul Kunsthal din Rotterdam.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.