Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Răsturnare de situație în SCANDALUL de la TVR: 'Regret dezinformarea publicului'

televiziunea-romana-tvr

Răsturnare de situație. Vedeta scoasă de pe post la TVR susține că întregul scandal e fabricat mediatic și că de fapt la mijloc nu ar fi vorba de niciun conflict.

"Având în vedere informaţiile apărute în spaţiul public în ultimele zile, precizez faptul că relaţia mea cu Televiziunea Română este una foarte bună. Pentru mine, TVR înseamnă „acasă"!

Citește și: Elena Udrea a EXPLODAT după achitarea lui Tăriceanu: A avut șansa să fie judecat de magistrați care nu sunt controlați de SRI

Îi invit pe cei la care, poate, nu a ajuns comunicatul TVR referitor la grila de primăvară, să mă urmărească în fiecare duminică seară, când, conform strategiei TVR 1, sunt prezentă cu evenimente folclorice realizate alături de parteneri din ţară. De asemenea, vă invit să urmăriţi programele speciale de Paşti pe care le-am pregătit: „La masa de Paşti" şi „Lăutarii Altfel".

Regret dezinformarea publicului!”, susține Iuliana Tudor.

"Iuliana Tudor a fost suspendată de TVR, cu toate că emisiunea ei este printre cele mai îndrăgite. Alexandru Sassu, fostul președinte TVR, s-a întors că producător general la televiziune și a început să tăie de pe lista producțiile de top ale TVR", scria ieri Ciao.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.