Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

RĂSTURNARE DE SITUAȚIE Mircea Lucescu rămâne antrenorul lui Dinamo Kiev: Anunțul făcut de patronul miliardar Igor Surkis

Mircea Lucescu

Mircea Lucescu rămâne antrenorul lui Dinamo Kiev. Agentul antrenorului a dezvăluit că scrisoarea publicată astăzi de Gazeta Sporturilor nu era una prin care îşi anunţa demisia, ci doar era un mesaj pentru patronul echipei. Acesta l-a convins să rămână la echipă.

„Lucescu este antrenorul principal al celor de la Dinamo Kiev. Nu vreau să discutăm nimic altceva. Mâine va zbura spre noi. Ce mai pot adăuga? Nici n-a ajuns şi deja vorbeşti de plecare. Va avea loc o conferinţă de presă, veţi auzi totul atunci" a spus patronul celor de la Dinamo Kiev, Igor Surkis, pentru publicaţia din Ucraina, Sport.ua.

Citește și: Legea a fost promulgată! Apar noi reguli pentru cei care locuiesc la bloc

Acesta a vorbit şi despre opoziţia suporterilor la venirea lui Mircea Lucescu, cel care a antrenat-o timp de 12 ani pe rivala Şahtior.

„Cred că avem fani deştepţi. Vor înţelege că atunci când echipa începe să progreseze şi să prezinte fotbal de calitate, va fi munca unui antrenor profesionist. Şi, în afară de asta, nu l-am luat pe Lucescu de la Şahtior. Era liber. Am dreptul să invit pe oricine consider că este potrivit. În opinia mea, Mircea Lucescu este un mare profesionist şi un mare motivator. Sunt sigur că va fi benefic lui Dinamo. Şi dacă oamenii sunt alături de echipa noastră, atunci vor trebui să se bucure pentru succesul acestui antrenor" a mai spus Surkis.

Citește și: Lovitură pentru Elena Udrea! Anunțul făcut de DNA: Cum a fost ‘premiat’ cel care a turnat-o pe fosta șefă a Turismului .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.