Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Răsturnare de situație - Pro România neagă trecerea filialei Craiova în tabăra Olguței Vasilescu

Facebook
pro romania alde

Reprezentanții PRO România Dolj infirmă faptul că filiala municipală Craiova s-a alăturat PSD-ului, lucru anunțat, vineri, de către liderul PSD Craiova, Lia Olguța Vasilescu.

Citește și: Lia Olguța Vasilescu, lovitură pentru Victor Ponta: organizația Pro România Craiova a trecut la PSD

”Reprezentanții PRO România-filiala Dolj spun că Lia Olguța Vasilescu „a fost astfel păcălită” de o grupare de persoane care a fost dată afară din partid în urma alegerilor locale din 27 septembrie.

„PSD Craiova se umple de ridicol dacă crede că PRO România Craiova înseamnă Cătălin Resceanu și 11 membri dați afară după alegerile locale. Având în vedere anunțul pompos făcut în această după amiază de Lia Olguța Vasilescu, Președintele PSD Craiova, care s-a lăsat păcălită de o grupare de duzină dată afară din PRO România după ce a obținut un rezultat nesatisfăcător la scrutinul local din 27 septembrie 2020, aducem câteva informații lămuritoare pentru alegători:

1) PRO România Craiova nu a avut niciodată 400 de membri activi.

2) Cătălin Resceanu nu este președintele PRO România Craiova.

3) După alegerile locale Biroul Politic PRO România Craiova a fost dizolvat de către coordonatorul PRO România Dolj iar noul coordonator al organizației municipale este domnul Jan Nicola.

4) Nu este prima dată când lideri locali ai PSD anunță transferuri în masă de la PRO România, care s-au dovedit niște minciuni aruncate aiurea.

PRO România va obține un rezultat foarte bun la alegeri cu sau fără minciunile și atacurile PSD”, este comunicatul Pro România Dolj.

Anunțul „trecerii” a fost făcut pe Facebook și de către Cătălin Resceanu despre care Pro România Dolj spune că nu este președinte al filialei Craiova.”, scriu cei de la Pro România.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.