Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rata de infectare cu noul coronavirus s-a dublat în ultima săptămână în Prahova, ajungând la 3,62 la mia de locuitori

Twitter
covid 19 coronavirus

Indicele de infectare cu virusul SARS-CoV-2 calculat pentru ultimele 14 zile s-a dublat, în judeţul Prahova, de la 1,82 la mie, raportat în 4 noiembrie, la 3,62 la mie raportat miercuri, 11 noiembrie. În ultimele zile, Prahova se numără printre zonele cu număr ridicat de noi infectări, anunță news.ro.

Conform datelor furnizate, miercuri, de Prefectura Prahova, incidenţa cumulată a cazurilor active (din ultimele 14 zile) din judeţ, raportată la 1.000 de locuitori este de 3,62. Cifra raportată miercuri, 11 noiembrie, este aproape dublă faţă de cea înregistrată în urmă cu o săptămână, când rata de infectare în judeţ era de 1,82 la 1.000 de locuitori.

Citește și: Gabriela Firea: Un Grup de Comunicare Strategică ce nu a făcut altceva decât să dezinformeze populaţia

În doar o săptămână, în Prahova numărul raportat al persoanelor infectate a crescut de la 10.322 de cazuri înregistrate de la debutul pandemiei şi până pe 4 noiembrie, la 13.332 de persoane confirmate ca fiind infectate cu virusul SARS-CoV-2 până pe 11 noiembrie. Numărul deceselor a crescut, de asemenea, de la 347 la 383 în ultimele şapte zile.

În judeţ au fost raportate, în ultimele zile, mai multe focare cu număr mare de persoane, în centre medico-sociale unde zeci de persoane cu handicap au fost infectate.

Cea mai recentă raportate pentru 24 de ore arată 218 noi diagnostice de COVID-19 în judeţul Prahova. În urma controalelor privind respectarea măsurilor de prevenire a răspândirii noului coronavirus, în Prahova au fost aplicate amenzi de 17.000 de lei în 24 de ore.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.