Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rata de vindecare a pacienţilor diagnosticaţi cu noul coronavirus este de aproape 90%, în județul Constanța

DW
Coronavirus COVID-19

În judeţul Constanţa, rata de vindecare a pacienţilor diagnosticaţi cu SARS-CoV-2 este în prezent de aproape 90%, informează un comunicat de presă transmis luni de Prefectură.

De la debutul pandemiei cu noul coronavirus, în judeţului Constanţa au fost confirmate 252 de persoane infectate cu SARS-CoV-2, iar 225 de pacienţi au fost vindecaţi. Până în prezent, 13 persoane din rândul celor pozitivate au fost declarate decedate, iar rata de vindecare este de aproape 90%, printre cele mai ridicate din toată ţară, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Sunt anunțate noi măsuri! Ce vor trebui să facă pasagerii în avion .

În centrele de carantină din judeţul Constanţa se află, în acest moment, 470 de persoane, care ocupă 20% din totalul de 2.311 locuri disponibile. În judeţ mai sunt la ora actuală 753 de persoane în izolare la domiciliu.

De la intrarea în vigoare a ordonanţelor militare, au fost aplicate 10.587 de sancţiuni contravenţionale, în cuantum de 15.210.558 lei, dintre acestea, 52 de amenzi, în valoare de 39.195 lei, fiind aplicate în ultimele 24 de ore.

Citește și: Înregistrare explozivă! Raed Arafat somează firma care a câștigat contractul de 600 de milioane de euro în fața lui Deltamed

De asemenea, Garda de Coastă a aplicat în Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Ostrov o sancţiune contravenţională în valoare de 2.000 de lei, pentru nerespectarea culoarelor de tranzit stabilite pentru transporturile de marfă.

În ultimele 24 de ore, peste 900 de reprezentanţi ai forţelor de ordine au efectuat 1.039 de verificări cu privire la respectarea măsurilor şi interdicţiilor impuse privind izolare, deplasarea sau libera circulaţie, fiind controlate şi 45 de entităţi economice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.