DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play Windows Phone Store
CELE MAI NOI ȘTIRI ȘI ALERTE BREAKING NEWS: ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Război deschis în PSD între oamenii lui Ivan și Tudorache

fight-spam

Un consilier local al PSD din sectorul 1, Carmen Musceleanu spune ca in 'PSD se joaca murdar', ca in partid 'nu mai exista reguli' si ca Ponta si Dragnea vor sa-l elimine din partid pe Catalin Ivan prin interpusi. PSD Sector 1 a decis marti sa-l suspende pe Catalin Ivan pentru 12 luni din partid.

Intr-o scrisoare deschisa, consilierul PSD relateaza 'flagelul' din partid:

"Incapabili sa isi asume o decizie de excludere a principalului contracandidat la sefia PSD, Victor Ponta si Liviu Dragnea pun presiune pe membrii sectorului 1 sa faca propuneri pentru sanctionarea si eliminarea lui Catalin Ivan, flagelul conducand pana la invalidarea Adunarilor generale ale mai multor organizatii locale si, in special, ale celor care nu cedeaza presiunilor secretarului executiv proaspapt numit, Codrin Stefanescu si ale vesnicei “nedreptatite”, Ecaterina Andronescu, aceasta fiind unica modalitate de a-l impiedica pe europarlamentarul Catalin Ivan sa candideze la functia de Presedinte al PSD.

Dupa debarcarea abuziva si nestatura a lui Catalin Ivan de catre CEX-ul PSD de la Sinaia din data de 30 ianuarie 2014,  la sectorul 1 al PSD s-a intrat in “ reorganizare” . De 2 saptamani, un “ birou politic interimar”,  numit dupa preferintele exotice ale unor profitori parveniti din alte arii de influenta,  care au preluat butoanele sectorului  “aranjeaza” pe banda rulanta sedintele de organizatii locale,  aducand oameni  din afara organizatiilor , fara a tine cont de vreuna din prevederile Statului PSD in vigoare.

In data de 3.03.2015, orele 18.00 Organizatia locala 10 si-a programat Adunarea Generala. Inca din primele minute ale sedintei au intrat in sala persoane neinvitate si recalcitrante, care au incercat sa preia conducerea sedintei pentru a-si impune ordinea de zi, deja pregatita si mai ales pentru a intimida membrii organizatiei locale 10, cat si conducerea acesteia.

Presedintele fondator al OL 10, Carmen Musceleanu a cerut prezentarea documentelor de partid doveditoare calitatii secretarului executiv interimar, Anca Comanici, decizia CEX ului PSD precum si a biroului politic interimar al PSD Sector 1, spre informarea corecta a intregii organizatii de partid. Mai mult decat atat, secretarul interimar executiv Comanici a incercat sa-si impuna fortat ordinea de zi deja pregatita, modalitatile de lucru stabilite de biroul politic interimar de sector, chiar daca acestea contraveneau flagrant statutului partidului, amenintand colegii cu presiuni din partea unei institutii ale statului roman unde lucreaza sotul dumneaei, institutie ce nu nu are nicio calitate in contextul Adunarilor generale ale PSD .

Mentionam ca, la sedinta au participat si alti membri ai Bioului politic interimar, precum si domnul deputat Iane Ovidiu, membru de doar cateva zile in organizatia PSD Sector 1, care a luat cuvantul si a dovedit intregii sali ca nu cunoastea nici organizatia PSD Sector 1, nici prevederile statutare si nici modul corect de desfasurare al unei Adunari Generale. Adunarea generala a OL 10,  a fost sustinuta de catre toti membrii prezenti in sala, iar presedinta fondatoare a organizatiei locale, consilierul local Carmen Musceleanu a procedat in conformitate cu Statutul PSD, facand alegerile in mod corect si cu sustinerea voturilor din sala, in unanimitate. Procesele verbale au fost semnate si de catre toti reprezentantii biroului politic interimar prezenti, ceea ce conduce la ideea ca alegerile au fost facute in mod corect iar biroul politic interimar era obligat sa valideze alegerile.

Reprezentantii O.L. 10 au facut o sesizare scrisa in care au reclamat modul abuziv si comportamentul neprofesional al doamnei consilier general Comanici, care a propus ulterior invalidarea biroului OL 10.

Desi alegerile organizatie noastre au fost  initial validate la numai 6 zile distanta  dupa constituire, respectiv, ieri 9.03.2015, orele 18.00 conducerea interimara a PSD Sector 1  a constituit un “ birou politic” ad-hoc, in care a hotarat  sa invalideze 2 organizatii locale, respectiv organizatia 1 si organizatia 10.

In fapt, singura explicatie logica este ca, in data de 9.03.2015, la orele 16.30,  biroul organizatiei locale 10, a primit si a votat in unanimitate transferul europarlamentarului Catalin Ivan, din organizatia locala 21 in organizatia locala 10, care si-a asumat transferul europarlamentarului Catalin Ivan, care trebuia eliminat.

In concluzie, acestia au invalidat atat organizatia 10, dupa ce biroul politic al OL 10 a aprobat in unanimitate transferul lui Catalin Ivan si, incalcand din nou statutul, au supus aceluiasi birou politic interimar de sector  ( nevalidat de forurile statutare superioare - Conferinta de sector), votarea invalidarii transferului europarlamentarului Catalin Ivan.

Mai mult decat atat, azi 10 martie 2015,  la orele 17.30 organizatia de baza din care facea parte initial domnul Ivan a fost presata sa convoace o sedinta de birou politic in aparenta pentru a-si desemna candidatii la Conferinta de sector, de facto,  sedinta sa fie prezidata de conducerea PSD Bucuresti prin Codrin Stefanescu si Ecaterina Andronescu, care sa  impuna sanctionarea cu eliminarea din partid a celui care si-a anuntat in mod oficial candidatura la sefia PSD.

Organizatia locala 10, precum si alti membrii din organizatiile de baza ale PSD Sector 1, il sprijina pe domnul Catalin Ivan, singurul presedinte al PSD Sector 1 care a reusit sa construiasca o organizatie competitiva care face o altfel de politica, a  bunului simt, o politica in care atitudinea schimba viitorul si totodata, reclama abuzurile in lant facute de fratia Plumb(ului)  Ponta-Dragnea-Stefanescu-Andronescu .

Consilier local al PSD Sector 1

Presedinte fondator OL 10

Carmen Musceleanu"

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.