Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal în toată regula - Gabriela Firea, schimb de replici cu consilierii ALDE: 'Nu îmi spune nimeni cine trebuie să câștige'

previews.123rf.com
scandal

Primarul general, Gabriela Firea, a avut, miercuri, un schimb dur de replici cu reprezentanții ALDE în CGMB, pe tema Spitalului Metropolitan. Acesta este primul moment de tensiunie dintre ALDE și Firea în cadrul Consiliului, edilul numindu-i pe membrii formațiunii politice „ipocriți”.

Proiectul privind aprobarea sumei de un miliard de euro pentru Spitalul Metropolitan și pentru proiectele adiacente spitalului a provocat, miercuri, tensiuni între Gabriela Firea și consilierii ALDE.

Gabriela Firea le-a transmis celor de la ALDE că sunt ipocriți că nu susțin proiectul, iar viceprimarul Capitalei Tomnița Florescu i-a replicat că nu este ipocrită, ci doar solicită mai multe detalii pentru acest proiect.

Bogdan Aurescu pune cruce unui scandal controversat: 'Poziția României nu s-a schimbat nici măcar un milimetru'. Ce spune despre alegerea lui Radu Ioanid

Tensiuni au fost și în ceea ce privește licitația pentru tramvaie.

„Ați venit cu agendă la mine, să câștige ASTRA. V-am zis că nu noi, politicienii, decidem cine câștigă. Nu îmi spune nimeni cine trebuie să câștige. Alea nu au fost presiuni?”, a precizat Gabriela Firea, miercuri, la Primăria Capitalei.

Consilierii Partidului Alianța Liberalilor și Democraților (ALDE) cer retragerea de pe ordinea de zi a Consiliului General al Municipiului București (CGMB) de miercuri a proiectului ce vizează indicatorii de un miliard de euro pentru Spitalul Metropolitan.

Consilierii ALDE susțin că suma la care se ridică construcția spitalului este una foarte mare, iar proiectul nu conține suficiente informații.

Mai mult decât atât, viceprimarul Capitalei, Tomniţa Florescu, spune și faptul ca proiectul Primăriei nu face precizări cu privire la modul în care va angaja cei 2.000 de medici ce ar urma să lucreze în această unitate spitalicească.

Consilierii ALDE mai spun și că, dacă nu se va retrage proiectul, reprezentanții formațiunii politice nu va vota punctul aflat pe ordinea de zi a CGMB.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.