Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Război între foștii PDL-iști din PNL: 'Ne merităm soarta'

alianta-pnl-pdl-620x400[1]

Degringolada PNL se manifestă inclusiv prin conflicte între foştii lideri PDL. Coordonatorul de campanie al liberalilor, Gheorghe Falcă, este atacat direct de fostului ministru de Interne Traian Igaş, lăsat în afara listelor la alegeri. Igaş, din aripa "Seculici" a PDL Arad, îl acuză pe Falcă de faptul că ar fi "aruncat democraţia la coşul de gunoi".

Vezi şi: Cum s-a bătut dreapta singură pe 11 decembrie

"La Arad, PSD a câștigat!

Sunt câteva gânduri care mă încearcă la această oră! Ne întrebăm și ne mirăm cum de a câștigat la Arad, după atâta timp, PSD! Simplu! Odată cu plecarea dlui. Seculici din fruntea organizației noi am aruncat democrația la coșul de gunoi, gunoi pe care l-am strâns în mulți saci și i-am dat PSD-ului în campanie. Evident că acești saci cu gunoiul de sub preșul nostru nu a fost primit nici de PSD, dar nici de arădeni, care au văzut repede că acolo este ascunsă democrația lăsată de singurul președinte adevărat pe care l-a avut filiala noastră!!! Am înlocuit câteva valori cu altele!!! Și aici vreau să fac referire și la colegiul meu senatorial. Pe Valea Mureșului am înlocuit onestitatea cu fariseismul și duplicitatea, iar în Lunca Mureșului omenia și bunul simț cu aroganță, amenințări și presiune pe oamenii buni! Asta este realitatea filtrată de ochii mei și a celor care ne-au susținut până ieri și sunt convins că ne vor susține și mîine dacă schimbarea începe cu noi, cu noi cei aroganți, cu noi cei frustrați, cu noi cei fripturiști după funcții și avantajele venite de pe urma lor!!!

Da, azi ne merităm soarta!", scrie Igaş pe Facebook.

Vezi și: Cum s-a înroșit România: Rezultate alegeri parlamentare pe județe/ HARTĂ

Fostul ministru nu se aşteaptă nici măcar la demisii de onoare şi afirmă că "acestea pot veni doar de la oameni de valoare". Igaş ironizează şi deja celebrul discurs despre "pizza" susţinut de Falcă la un miting PNL.

"Cu ce am venit noi în fața electoratului? Cu povești cum că am văzut un curcubeu care prevestea faptul că vom mânca pizza pe săturate!!! Alegătorii, arădenii, au făcut curățenie și ne-au dat un răspuns clar. Este bine pentru că de aici putem să construim pe baze corecte și valori solide. Până acum, chiar și la alegerile locale, am avut răspunsuri jumătăți de măsură, ceea ce le-a permis unora să se ascundă după deget și să interpreteze ca victorie un curent care se contura clar și care s-a văzut la alegerile de ieri!", mai scrie Igaş.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.