Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Război TOTAL între Adrian Țuțuianu și Codrin Ștefănescu! Vicepreședintele PRO România a răbufnit: 'Un personaj toxic. Eu nu am pupat talpa nimănui'

Facebook
tutuianu adrian

Este război total între Adrian Țuțuianu și Codrin Ștefănescu! Vicepreședintele Pro România a spus, într-o intervenție telefonică la Realitatea Tv, despre Codrin Ștefănescu că este un „personaj toxic” și că nu mai are ce căuta ca „vector de imagine” în vreun partid politic. Ba mai mult, Țuțuianu a subliniat că nu a „pupat talpa nimănui” pentru a ajunge în vreo funcție.

„Este un personaj toxic. Faptul că azi vine să-mi dea mie lecții arată că personajul continuă să fie la fel de toxic. Eu nu am pupat talpa nimănui sau mâna cuiva, ca să ajung ministru sau vicepreședinte al Senatului. Eu mi-am obținut toate funcțiile prin foarte multă muncă”, a spus Țuțuianu, la Realitatea Tv.

Răsturnare de situație - Soțul Corneliei Catanga: Nu a orbit! Are alte probleme

Senatorul Pro România, Adrian Țuțuianu, l-a acuzat pe Codrin Ștefănescu că era omul care îi făcea treburile murdare lui Liviu Dragnea și chema la el miniștrii sau secretari de stat pentru a le da ordine, unele dintre ele presupunând încălcarea legii. În replică, Codrin Ștefănescu a afirmat că Țuțuianu este un trădător, un traseist, care a ”primi un șut fix în fund” și îi amintește în anumite vremuri ”se gudura pe lângă dictator”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.