Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Război total: tinerii din PDL l-au scos din minți pe Oprescu. REACȚIA primarului/ FOTO

Tinerii din PDL au organizat un protest în fața Primăriei Capitalei, în urma scandalului legat de furnizarea apei calde în București. Tinerii din PDL i-au cerut demisia primarului general, Sorin Oprescu și i-au adresat o serie de mesaje ironice.

Printre mesajele afișate de tinerii din PDL se numără: ”Ponta vrea să adune voturi/ Cu ligheane și cu pături/ Lasă oamenii în frig/NU ÎI PASĂ DE NIMIC” , ”Suntem tineri educați/ Nu putem fi nespălați” sau ”Oprescu, Ponta&PSD mint de îngheață apometrele”.

Protestul tinerilor din PDL l-a scos din minți pe Sorin Oprescu, care a avut o reacție virulentă. ”Ipocriţi sunt ăia din PDL, pentru că ei ştiu foarte bine, patru-cinci ani de zile au fost ei cei care au condus acolo. Timp de aproape 15 ani nimeni nu a vrut să rezolve această problemă RADET şi RATB, ele constituind puşculiţe ale partidelor. Din 2008 am început să le tai macaroana celor care s-au perindat la putere. Le-a plăcut unora, le-a plăcut şi celorlalţi", a declarat Sorin Oprescu, citat de Mediafax.

content-image

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.