Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Războiul din PSD, faza pe SURSE: Dragnea, acuzat de grupul disidenţilor că îl aruncă 'sub autobuz' pe Neacşu

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Liviu Dragnea PSD

28 de lideri județeni au semnat o scrisoare deschisă prin care îi vor cere demisia lui Liviu Dragnea din funcția de președinte al PSD și din cea de președinte al Camerei Deputaților. A fost ştirea zilei, urmată de numeroase reacţii. Ulterior, o ştire "pe surse" preciza că tabăra anti-Dragnea din PSD l-ar susţine pe actualul secretar general, Marian Neacşu, pentru funcţia de preşedinte interimar.

Semnatarii scrisorii neagă însă o asemenea susţinere pentru Neacşu. Surse din cadrul grupului disidenţilor au declarat, pentru STIRIPESURSE.RO, că ştirea despre Marian Neacşu este una falsă, acuzat pentru lansarea ei fiind chiar Liviu Dragnea. "Demersul nostru NU e pentru a-l susţine pe unul sau pe altul. E pentru binele ţării şi al partidului. În ordinea asta", au declarat sursele menţionate.

Vezi şi: Scandal la vârful PSD: Dragnea ameninţă cu 'mazilirea' lui Tudorel Toader (surse)

Lansarea unei asemenea informaţii false ar fi, potrivit surselor din partid, modalitatea lui Dragnea de a se răzbuna pe Marian Neacşu. Secretarul general a avut în ultima perioadă mai multe contre cu Dragnea, după ce a susţinut că sancţionarea Gabrielei Firea ar fi o greşeală, iar adoptarea prin OUG a amnistiei şi graţierii nu este oportună.

Pe de altă parte, disidenţii din PSD explică şi de ce nu scrisoarea pe care au semnat-o nu a apărut încă în presă. Astfel, documentul se află la unul dintre aceşti lideri, iar semnatarii nu au avut voie să aibă nici măcar telefoanele mobile la ei în momentul în care au semnat. Explicaţia vine în contextul în care deputatul PSD Valeriu Steriu a afirmat, la Antena 3, că scrisoare nu există, pentru că altfel s-ar fi scurs demult în presă. ""E o petardă. Nu a văzut-o nimeni. E o bazaconie. E ceva ce nu a văzut nimeni. Orice document apare, orice sursă, din 28 de organizații, ar fi trimis-o presei", afirma Steriu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.