Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Războiul PDL-USL e istorie! Ponta îl laudă pe Boc: 'Clujul e un model pentru alte zone'

Pro Romania
Victor Ponta

Victor Ponta se declară impresionat de atmosfera pe care a găsit-o la Cluj-Napoca, după ce a participat la un eveniment unde au fost politicieni, rectori sau fețe bisericești, printre care și primarul Emil Boc. El susține că apreciează modul în care Clujul se dezvoltă și a dat drept exemplu negativ orașul unde locuiește: București.

„Vin de la un eveniment la Cluj la care au fost prezenți oameni din toate partidele politice. Erau și domnul primar Boc, și de la PSD și toată lumea. Erau rectori de la toate universitățile din Cluj, era ÎPS Andrei Andreicuț și în discursul domnului profesor Ioan Aurel Pop,  rector UBB și președinte al Academiei Române, nu s-a pronunțat nici numele de Boc sau Ponta sau numele cuiva prezent și totuși a fost cel mai aplaudat”, a declarat Ponta în direct la România TV.

Citește și: Lia Olguţa Vasilescu îi atacă pe 'scandalagii' din Parlament: 'N-am văzut ceea ce am trait anul acesta cu cei de la USR'

Anii în care Victor Ponta, în calitate de lider USL, și Emil Boc, lider PDL, erau dușmani politici au trecut. Întrebat dacă atmosfera de la Cluj poate fi replicată și la București Victor Ponta a răspuns: „Erau acolo oameni politici însă vedetele serii au fost rectorii universităților și oamenii de afaceri. E un model de succes. Nu puteți să spuneți că nu-i de succes. Uite: Clujul se dezvoltă mai repede decât alte zone ale țării. E un model pe care putem să-l luăm în alte zone.

Eu locuiesc în București. Dacă doamna Firea se luptă cu consilierii, cu primarii de sector sau guvernul vă garantez că nu o să se dezvolte Bucureștiul”, a precizat Ponta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.