Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Războiul replicilor în PNL: „Un idiot” vs. „L-a distrus pe Crin Antonescu”

pnl

Motivul: eşecul în alegerile europarlamentare.

Citește și: Război în PNL. Se cere demisia staff-ului de campanie

După câteva ore, Iulia Huiu, colaboratoare apropiată a lui Mihalache şi una dintre persoanele implicate în campania PNL, îi transmitea lui Bodea un mesaj pe Facebook: „Ai făcut în direct la B1 nişte afirmaţii total false, bazate pe nişte presupuneri la fel de false, după ureche, jignind nişte oameni care au muncit la campania PNL fără să ceară nimic în schimb şi fără să acuze pe cei care au stat de-o parte. Poate că ar fi fost mai util să fi trecut măcar o zi pe la sediul de campanie şi să fi transmis măcar o idee celor pe care acum îi critici. Dar e mai frumos să faci spectacol la televizor, nu? Sau poate ar trebui să mă întreb ale cui interese le reprezinţi...”

La rândul său, coordonatorul Departamentului de Analiză şi Direcţii strategice al PNL, Dan Mihalache, comenta scurt, referindu-se la senatorul Cristian Bodea: „Un idiot.

Senatorul PNL de Bihor își păstrează poziţia iniţială cu privire la liderii campaniei PNL. Bodea susţine că nu doreşte să se coboare la nivelul discursului colegului de partid Dan Mihalache, însă îi transmite acestuia un mesaj extrem de dur, în care îl acuză că l-a distrus pe Crin Antonescu.

„Apreciez faptul că domnul Mihalache şi-a dat arama pe faţă. Nu mă miră că dumnealui se consideră superior tuturor membrilor liberali, doar a venit din PSD. Nu mă miră că dumnealui crede că dacă e mare profesor universitar chiar înţelege ce se întâmplă în politica românească. A dovedit cu prisosinţă faptul că înţelege la perfecţie mentalitatea românului, după campania electorală pe care a păstorit-o şi după sfaturile de comunicare pe care i le-a dat lui Crin Antonescu. Ar trebui însă să se gândească bine şi să înţeleagă că, dacă azi Crin Antonescu a fost nevoit să-şi dea demisia, mare parte din aceasta se datorează lui. Pentru că aşa cum se pretinde un mare strateg în comunicare şi analiză politică, Crin Antonescu a trebuit să se retragă din această cursă prezidenţială datorită faptului că departamentul nostru de comunicare nu a comunicat nimic pe limba cetăţeanului în privinţa ieşirii din USL. Marele strateg Dan Mihalache l-a lăsat pe Crin Antonescu singur în faţa armatei de propagandă PSD. Dacă asta i-a fost marea strategie, de a-l face pe Crin să încaseze toate loviturile şi toată supărarea celor ce au votat USL, atunci e un mare strateg. L-a distrus pe Crin Antonescu şi a salvat partidul. E foarte bine. Dar eu nu cred că merita Crin Antonescu această soartă şi nu cred că domnul Mihalache a avut vreo strategie, ci doar n-a înţeles nimic din ce se întâmplă în politica românească, prea ocupat fiind să citească manuale de politică americană. Ceea ce nu-l face mai priceput şi nici mai inteligent decât noi, ceilalţi liberali care muncim pe teren şi luptăm în primul front al politicii”, a declarat Cristian Bodea, pentru STIRIPESURSE.RO.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.