Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Răzbunare neașteptată: Rușii care au luat parte la comemorarea lui Navalnîi au fost trimiși la recrutare

breakingdefense.com
soldati rusi recrutare

Rușii care au participat la comemorarea lui Alexei Navalnîi sunt obligați să se prezinte la birourile de recrutare. Este vorba despre bărbații care au fost reținuți. La eliberare ei sunt obligați să semneze citațiile emise de Comisariatul Militar.

Informațiile vin pe surse, de la Sky News

Bărbați reținuți la Sankt Petersburg pentru că au participat la o adunare în memoria lui Alexei Navalnîi au fost forțați să se prezinte la biroul de recrutare al armatei, susține Sky News care utilizează surse din Rusia. La eliberarea dintr-un centru de detenție, numit Moskovsky 95, bărbaților li s-a ordonat să semneze citații la Comisariatul Militar, a relatat RUSNews, citând trei surse.

Printre ei este un tânăr care a declarat pentru presa locală că a fost dus într-o cameră și i-a spus că i se vor rupe degetele dacă nu semnează documentul. Unul dintre bărbații care au vorbit cu jurnaliștii a primit o citație pentru a se înregistra în armată, în timp ce ceilalți au fost chemați la biroul de recrutare militară pentru „clarificarea datelor de înregistrare”.

Peste 200 de persoane au fost reținute la Sankt Petersburg în timp ce îi aduceau un omagiu lui Navalnîi, potrivit organizației OVD-Info.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.