Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

RĂZBUNAREA pregătită de PSD - BOMBA cu ceas de la Palatul Victoria pentru Klaus Iohannis/ Se pregătesc ultimele detalii

Klaus Iohannis

E tensiune în PSD după ce președintele Klaus Iohannis a respins, pentru a treia oară, numirea Liei Olguța Vasilescu în funcția de ministru al Dezvoltării. Conform surselor România TV, PSD a decis deja: va face sesizare la Curtea Constițională a României. Mâine, social - democrații vor avea o ședință pentru a decide cine va depune plângerea. Cel mai probabil aceasta va fi făcută de Guvern, iar de susținerea argumentelor în fața CCR se va ocupa secretarul general al Guvernului, Toni Greblă.

"Urmează să facem uz de mijloacele legale și constituționale pentru a-l determina pe președintele „Bețe-n-Roate” să își respecte obligațiile pe care le are față de lege și de cetățeni", a avertizat PSD pe Facebook.

Citește și: Codrin Ștefănescu ANUNȚĂ RĂZBUNAREA PSD după plecările la Pro România: Ne pregătim să primim între 8 şi 11 parlamentari din alte partide .

De altfel, vicepreședintele Camerei Deputaților, Eugen Nicolicea (PSD), a declarat joi, pentru ȘTIRIPESURSE.RO, că Guvernul ar trebui să sesizeze Curtea Constituțională după ce președintele Klaus Iohannis a respins numirea Liei Olguța Vasilescu la ministerul Dezvoltării.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.