Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Razie a polițiștilor din COnstanța: Peste șapte tone de articole pirotehnice, confiscate în urma unor percheziții domiciliare

citynews.ro
razie politisti camine studentesti

Peste şapte tone de articole pirotehnice, dintre care circa o tonă de încărcătură explozibilă, au fost confiscate de poliţişti în urma a trei percheziţii domiciliare efectuate în localităţile Corbu, Agigea şi Constanţa, a informat, joi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ), conform agerpres.

Valoarea totală a materialelor pirotehnice confiscate este de circa 300.000 de lei.

Trei persoane sunt cercetate pentru săvârşirea infracţiunii de efectuare de operaţiuni cu articole pirotehnice, fără drept.

"În cursul zilei de ieri, poliţiştii Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi Constanţa au pus în aplicare 3 mandate de percheziţie domiciliară, în localităţile Corbu şi Agigea, respectiv municipiul Constanţa, la domiciliile unor persoane bănuite de săvârşirea infracţiunii de efectuare de operaţiuni cu articole pirotehnice, fără drept. Poliţiştii au identificat şi ridicat, în vederea indisponibilizării, aproximativ 7.600 de kilograme de articole pirotehnice, din care aproximativ 1.150 de kilograme de încărcătură explozibilă", se arată într-un comunicat de presă transmis de IPJ Constanţa.

Conform sursei citate, în urma descinderilor, trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 35 şi 45 de ani, au fost conduşi la sediul Poliţiei pentru audieri.

Acţiunea a beneficiat de suportul tehnic al Direcţiei Operaţiuni Speciale din Poliţia Română, cu participarea poliţiştilor Serviciului Criminalistic al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.