Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Răzvan Burleanu, președinte FRF: 'Am solicitat o întâlnire între arbitrii și antrenorii din Liga 1'

Pro Sport
arbitru

Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal (FRF), a anunțat, joi, în cadrul unei conferințe de presă, că i-a solicitat lui Kyros Vassaras, președintele CCA, să organizeze o întâlnire între arbitrii și antrenorii din Liga 1, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Cutremur pe scena politică! Decizia care răstoarnă condamnarea lui Liviu Dragnea

Propunerea președintelui FRF vine ca urmare a numeroaselor acuzații lansate de antrenorii și jucătorii din Liga 1 la adresa arbitrilor. Burleanu a declarat că a avut deja o discuție cu Istvan Kovacs, centralul care i-a spus "dispari!" în mai multe rânduri lui Florinel Coman, fotbalistul lui FCSB, în timpul meciului cu Universitatea Craiova, din 15 septembrie, scor 1-0.

"Am avut deja o discuție cu Kovacs, încă de la subiectul Coman, când i-am solicitat să intervină. I-am solicitat președintelui Comisiei Centrale a Arbitrilor, Kyros Vassaras, o întâlnire între arbitrii și antrenorii din Liga 1, astfel încât să stea față în față și să spună tot ceea ce au de spus ca după aceea sa nu mai existe astfel de comportamente. Am solicitat să existe și o discuție cu căpitanii din Liga 1 pentră ca sunt foarte multe simulări. E un comportant nesportiv și cred că aceste două subiecte trebuie neapărat discutate în prima întalnire", a declarat Burleanu.

Citește și: Dan Barna, făcut praf de Diaspora: ‘Mânca și nu se mai oprea. Cum să vorbim, să-l oprim din mâncat?’

Printre antrenorii eliminați recent în timpul meciurilor din Liga 1 se numără Gheorghe Hagi, Edward Iordănescu, Dan Petrescu sau Cătălin Anghel. Toți au contestat decizia la interviurile de după meci, criticând maniera de arbitraj și limbajul pe care îl folosesc cei din brigadă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.