Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Răzvan Burleanu, președintele FRF: 'TAS a decis să deblocheze transferurile echipei CFR Cluj'

razvan burleanu

Răzvan Burleanu, președintele FRF, a precizat, marți, că Tribunalul de Arbitraj Sportiv a decis să deblocheze, cel puțin temporar, transferurile echipei CFR Cluj, după ce Comisia de apel i-a interzis campioanei să aducă noi jucători din cauza încălcării pragului de rentabilitate financiară, anunță MEDIAFAX.

"Este o suspendare a deciziei, nu avem o decizie definitivă a TAS. Procesul continuă. Nu e vorba de apel, ci, practic ,e o măsură provizorie a TAS, care a decis astăzi să deblocheze trasferurile. Asta nu înseamnă că decizia Federației a fost una greșită, astfel încât poziția Federației este că se va apăra pentru a demonstra că deciziile de la nivelul Comisiilor de Licențiere au fost unele corecte, și anume că CFR nu a respectat pragul de rentabilitate financiară", a declarat Burleanu.

Citește și: Cristina Țopescu, incinerată fără inimă! Motivul pentru care i-a fost scos organul

Pe 20 decembrie, Comisia de apel din cadrul FRF a soluționat apelul formulat de CFR Cluj împotriva hotărârii Comisiei pentru acordarea licenței cluburilor - instanța de fond, respingând solicitarea și menținând decizia prin care campioana României nu are dreptul să legitimeze noi jucători până la următoarea evaluare, la care se constată îndeplinirea cerințelor.

În Liga 1, perioada de transferuri are loc în intervalul 21 ianuarie-17 februarie, astel că CFR Cluj va putea legitima noi jucători, cel puțin până la o decizie definitivă a Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.