Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Răzvan Burleanu spune că Adrian Mutu a refuzat CFR Cluj: 'Unii jucători şi-au introdus în contracte dorinţa de a participa la Jocurile Olimpice'

www.gsp.ro
Adrian Mutu

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat, joi, că încă nu au început discuţiile cu clubrile în privinţa Jocurilor Olimpice, deoarece urmează o fereastră de transferuri, însă ştie că unii jucători şi-au introdus în contracte dorinţa de a participa la JO.

„Pentru Jocurile Olimpice va trebui să discutăm separat cu cluburile. Am discutat deja cu Mirel Rădoi acest subiect, urmează ca el să îşi definitiveze în perioada următoare un lot extins de 50-60 de jucători, inclusiv procedura solicită să avem o asemenea comunicare către FIFA şi către CIO, după care vom începe acest dialog cu cluburile. Am preferat să nu o facem acum pentru că avem o fereastră de transferuri înaintea noastră. Ştim deja că sunt jucători care şi-au introdus în contracte această dorinţă de a participa la Jocurile Olimpice, de exemplu Alex Paşcanu”, a spus Burleanu, scrie news.ro.

Citește și: Florin Busuioc: ‘Virusul ăsta n-a apărut așa, din neant. A fost creat. Marile companii nu au fost afectate’

El a vorbit şi despre selecţionerul echipei de tineret, Adrian Mutu, precizând că acesta nu şi-a dorit să meargă la CFR Cluj, după cum au existat discuţii. „Este varianta pe care o doream, ca Adi Mutu să rămână la naţionala under 21. Nici Adi Mutu nu-şi dorea să meargă la CFR Cluj, îşi dorea să rămână alături de tricolori şi să poată să-şi îndeplinească obiectivul”, a explicat Burleanu.

Răzvan Burleanu a mai declarat că îşi doreşte implementarea VAR din următorul sezon: „Începând cu următorul sezon competiţional ne dorim să avem implementarea de VAR. În ianuarie-februarie trebuie neapărat să începem pregătirea arbitrilor pe simulatoare”.

Citește și: EXCLUSIV Să râdem cu Clotilde Armand! Și-a trecut în CV-ul oficial că a fost ‘primar pentru o noapte’ în 2016, la Sectorul 1 .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.