Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Răzvan Cuc s-a DEZLĂNȚUIT la adresa lui Iohannis: 'Se urcă pe cadavre în scop electoral'

Agerpres
Razvan Cuc

Ministrul Transporturilor Răzvan Cuc îl acuză pe Klaus Iohannis că „se urcă pe cadavre în scop electoral” și că tragedia din Ialomița în care au murit 10 oameni e doar o altă oportunitate pentru șeful statului pe care să o speculeze electoral pentru a obține voturi, conform Mediafax.

Citește și: VIDEO Carnagiu pe o șosea din Ialomița: ZECE MORȚI și ȘAPTE răniți după ce un microbuz a lovit un TIR

„ Am citit cu stupoare și indignare declarația președintelui Klaus Iohannis. Au murit 10 oameni și domnului Iohannis îi arde de declarații politice. Constat că singurul scop al lui Klaus Iohannis în funcția de președinte este să se urce pe cadavre în scop electoral. Ceea ce pentru noi, românii, dar mai ales pentru familiile victimelor, este o tragedie fără margini, pentru Klaus Iohannis este doar o altă situație pe care să o speculeze electoral. V-ați mai urcat astăzi pe încă 10 cadavre, domnule președinte. Va ajunge? Mai vreți? Stați la colț că un cioclu și așteptați noi tragedii? Asta suntem noi, românii, pentru dumnevoastră? Doar cifre pe procesele verbale de vot? Să va fie rușine! ”, a scris Răzvan Cuc, pe Facebook.

Președintele Klaus Iohannis a afirmat, sâmbătă, după ce 10 persoane au murit în urma unui accident produs în zona Ialomița, că de vină e nepăsarea „criminală” a PSD și lipsa de infrastructură decentă. Șeful statului a transmis condoleanțe.

„Avem nevoie de infrastrcutură rutieră, digitală. Astăzi avem dinpăcate încă o dată un exemplu de ce este absolută nevoie, de infrastrcutură decentă. Azi-dimineață la 6 și ceva am primit un mesaj cutremurător. Între Urziceni și Slobozia a avut loc un accident rutier groaznic cu 10 morți și aproape 10 răniți grav. M-a întristat foarte mult. Ce poți să spui, condoleanțe și îmi pare foarte rău. Ce să înțelegem de aici? Să înțelegem că lispa de infrastrcutură ucide, precum și corupția ucide. Această nepăsare criminală a PSDiștilor costă vieți de români. Dragii mei, avem nevoie de această infrastrcutră. Ideea cu autostrada nu este doar o ambiție politică, în niciun caz un moft. Acum, în secolul XXI, secolul mobilității avem nevoie de infrastructură ca de aer, altfel pur și simplu vom rămâne în urmă”, a declarat Klaus Iohannis, în Iași.

Bilanțul final al accidentului rutier produs în zona localității Sfântul Gheorghe din Ialomița arată că 10 oameni au murit și șapte au fost răniți. Polițiștii rutieri au stabilit că accidentul s-a produs după ce TIR-ul a pătruns pe contrasens și a lovit microbuzul care ducea, sâmbătă dimineața, pasagerii spre locurile de muncă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.