Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Răzvan Cuc se implică decisiv în CRIZA de la Metrorex: Circulația metrourilor nu va fi afectată

Inquam Photos / Octav Ganea
inaugurare stații metrou

Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor, s-a implicat decisiv, după ce compania Alstom, furnizor de servicii de întreținere, a notificat Metrorex pentu plata unor facturi restante de 132 de milioane de lei. Alstom a amenințat că dacă plățile nu vor fi făcute, firma urma să își reducă activitatea de săptămâna viitoare

Cuc a rezolvat problema, iar Metrorex a transmis, joi seară, că circulaţia metrourilor nu va fi afectată de datoriile către firma de mentenanţă, iar prima tranşă, de 25 de milioane de lei, va fi plătită în perioada imediat următoare.

”Referitor la informaţiile difuzate în presă legate de întreruperea serviciilor de mentenanţă asigurate de Alstom trenurilor de metrou, Metrorex face următoarele precizări: Directorul general al Metrorex, Marin Aldea, a avut discuţii cu directorul general al Alstom, Gabriel Stanciu, şi au concluzionat că serviciile nu se vor suspenda începând de luni, aşa cum apare în presă, urmând că împreună să identifice solutiii pentru rezolvarea acestei situaţii”, a transmis, joi seară, Metrorex.

Sursa citată a precizat că reprezentanţii celor două instituţii au stabilit că plata primei tranşe, de 25 milioane lei, să se facă în perioada imediat următoare, urmând că diferenţa să se plătească eşalonat până la sfârşitul anului.

”În sensul celor precizate, asigurăm publicul călător că serviciile de mentananta nu vor fi întrerupte, iar circulaţia trenurilor de metrou nu va fi afectată”, a mai transmis Metrorex.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.