Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Răzvan Frăţianu învingător în etapa de drift de la Târgu Mureş

Campion naţional în 2011, Răzvan Frăţianu şi-a adjudecat marele trofeu în prima etapă de drift organizată vreodată pe noul circuit din Târgu Mureş, după un battle final extraordinar în faţa bulgarului Danko Dimitrov, potrivit mediafax.

Citește și: Victor Ponta îl desființează pe unul dintre cei mai cunoscuți români: ‘O rușine’

Peste 40 de piloţi au luat startul în runda a doua a Campionatului Naţional de Drift organizată pe Transilvania Motor Ring, acolo unde publicul a fost prezent în număr mare, în ciuda caniculei. Calificat de pe locul 4, profesorul de limba engleză şi de română din Câmpulung Moldovenesc, Răzvan Frăţianu, a avut nevoie de patru victorii pentru a urca pe prima treaptă a podiumului. Este prima victorie înregistrată în ultimele două sezoane de Frăţianu, campion în 2011 şi cu alte două titluri de vicecampion în palmares.

Citește și: Scandal uriaș! Apare numele fratelui Laurei Codruța Kovesi

Frăţianu este „profesor de meserie”. Unul dintre cei mai experimentaţi piloţi ai campionatului, singurul care pilotează un automobilism cabrio, suceveanul este atât instructor la RoDrift Academy pentru zona de nord, cât şi instructor la o şcoală de şoferi din zona sa. Podiumul etapei a fost completat de Radu „Santos” Moise, cel mai urmărit pilot de drift în social media. În finala mică, acesta a trecut de triplul campion naţional Călin Ciortan.

Următoarea etapă va avea loc pe traseu montan, chiar acasă la noul lider al campionatului, Răzvan Frăţianu, pe TransRarău, în perioada 20-21 iulie.

Ministerul de Interne al landului Mecklenburg-Vorpommern a confirmat prăbușirea celor două avioane militare, scrie mediafax.ro.

Potrivit postului local de radio Ostseewelle, incidentul aviatic s-a produs în jurul orei locale 14:00 (ora României, 15:00) în apropiere de la lacul Mueritz, la aproximativ 120 de kilometri nord de Berlin.

Citește și: Anunț important al Vioricăi Dăncilă! Ce se va întâmpla cu Mugur Isărescu

Potrivit Ministerului Apărării de la Berlin, citat de postul RT, un avion s-a prăbușit într-o zonă împădurită în apropiere de satul Jabel, în timp ce al doilea s-a prăbușit la aproximativ 10 kilometri depărtare, la sud de satul Nossentiner Huette.

Cotidianul local SVZ a relatat că resturi ale unui avion au căzut într-o zonă rezidențială, dar momentan nu au fost semnalate victime la sol.

Citește și: Victor Ponta îl desființează pe unul dintre cei mai cunoscuți români: ‘O rușine’

Cele două aeronave făceau parte din escadrila 73 ‘Steinhoff’ de la baza aeriană Laage de la lângă Rostock. Aeronavele participau la un exercițiu de antrenament în momentul producerii incidentului.

Videoclip încorporat

Reports that two Eurofighter jets touched each other and crashed in Northern Germany. Apparently the pilots ejected safely, but wildfires have erupted at the crash sites.

Vezi celelalte Tweeturi ale utilizatorului Ragnar Weilandt

 

SE INCARCA...

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.