Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Răzvan Marin a fost integralist în partida Anderlecht - Standard Liege, scor 2-1, din campionatul Belgiei

www.digisport.ro
Răzvan Marin Standard

Răzvan Marin (22 de ani) a fost integralist în înfrângerea celor de la Standard Liege de pe terenul celor de la Anderlecht, scor 2-1. Astfel, echipa mijlocaşului român a ratat şansa de a trece pe locul trei în play-off-ul din Belgia, peste cei de la Antwerp, echipa antrenată de Ladislau Boloni, potrivit Mediafax.

Yari Verschaeren, puştiul de 17 ani al celor de la Anderlecht, a deschis scorul în minutul 37 şi a stabilit scorul pauzei, nu înainte ca Sebastiaan Bornauw să-şi lase echipa în zece oameni încă din minutul 11. Mehdi Carcela-Gonzalez a restabilit egalitatea în minutul 50, iar Ivan Santini a stabilit scorul final, 2-1 pentru Anderlecht, care câştigă trei puncte importante în zece oameni.

Citește și: Dan Alexa: 'Am trăit la Călăraşi ceea ce nu am crezut vreodată; Mi s-au înjurat copiii, am fost înjurat de mamă'

Gent (acasă), Club Brugge (acasă) şi Genk (deplasare) sunt ultimele adversare ale celor de la Standard Liege în acest sezon, şi totodată ultimele partide în care Răzvan Marin poate evolua pentru belgieni. Din sezonul următor, acesta va îmbrăca tricoul celor de la Ajax, formaţie care a plătit 12,5 milioane de euro pentru a-l aduce de la Standard.

20% din această sumă va fi redirecţionată în conturile celor de la Viitorul, formaţia care l-a vândut pe Răzvan Marin în Belgia, pentru 2,4 milioane de euro.

Opt goluri şi nouă pase decisive în 44 de partide sunt cifrele lui Răzvan Marin în acest sezon pentru cei de la Standard Liege, în toate competiţiile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.