Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Răzvan Marin a semnat un nou contract cu Standard Liege până în 2023

www.gsp.ro
Răzvan Marin Standard

Răzvan Marin şi-a prelungit contractul cu Standard Liege până în 2023. Pietro Chiodi, impresarul mijlocaşului, a declarat că fotbalistul a refuzat mai multe oferte, din partea lui AS Monaco, AS Roma şi Sampdoria, pentru a continua în Belgia.

Răzvan Marin impresionează la Standard, unde este unul dinte fotbaliştii de bază. Prestaţiile sale au atras interesul mai multor cluburi importante din Europa, dar a preferat să semneze prelungirea cu actuala sa echipă până în 2023. Informaţia a fost dată publicităţii de Pietro Chiodi, scrie mediafax.ro.

”Am discutat cu AS Roma, AS Monaco şi Sampdoria, dar Răzvan a ales să rămână la Standard”, a declarat agentul lui Marin.

Ulterior, şi mijlocaşul a confirmat că va continua la Standard: ”Este îmbucurător faptul că cluburile sunt interesate de mine, dar mintea mea este la Standard şi vreau să continui să mă dezvolt aici”.

La începutul acestui sezon, Standard şi-a schimbat antrenorul şi l-a numit în funcţie pe Michel Preud’homme. Acesta din urmă continuă să-l folosească în primul ”11” pe Marin, care a bifat în această stagiune 9 meciuri şi o pasă de gol.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.