Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Răzvan Pîrcălăbescu: „Limba română, tradițiile și iubirea față de România nu trebuie să dispară în niciun colț al lumii!„

Razvan Pircalabescu Facebook
Atașatul economic al Ambasadei României în Statele Unite Mexicane, Răzvan Pîrcălăbescu, a avut o întâlnire cu omologul său de la Ambasada Ucrainei în Mexic.
„M-am reunit cu Vitalii Hordyna, omologul meu de la Ambasada Ucrainei în Mexic, cu care am făcut schimb de practicile și tehnicile comerciale abordate de cele două țari, dar și de contacte comerciale din diferite zone de interes comune.„, transmite Răzvan Pîrcălăbescu într-un material oferit publicității pe pagina sa de socializare.
.
„Reprezentantul ucrainean a apreciat România și a lăudat vizibilitatea țării noastre în Mexic.
Să nu uităm că în Ucraina trăiesc aproximativ o jumătate de milion de români, iar din poziția de consilier onorific la Ministerul pentru Românii de Pretutindeni, în anul 2019, am militat alături de colegii din minister, pentru sprijinirea lor și continuarea programelor de burse pentru etnicii români, aceștia fiind a 2-a minoritate din Ucraina.
Limba română, tradițiile și iubirea față de România nu trebuie să dispară în niciun colț al lumii!„, adaugă sursa citată.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.