Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

RCS-RDS a pierdut procesul cu un jurnalist controversat: Are să-i dea o sumă URIAȘĂ

rds

RCS-RDS a primit o lovitură dură din partea justiției, după ce a pierdut definitiv procesul cu Horia Ivanovici, după moderatorul TV a fost demis de șefii trustului.

În septembrie 2013, RCS/RDS îi rezilia unilateral contractul lui Horia Ivanovici, realizatorul emisiunii "Fanatik Show", invocând criticile aspre lansate de-a lungul vremii la adresa lui Mircea Sandu și a lui Victor Pițurcă în aparițiile la TV Digi Sport.

Citește și: S-a terminat prietenia dintre Ion Țiriac și Simona Halep: Miliardarul o pune la zid pe sportivă

Compania sublinia prejudiciile aduse postului prin faptul că FRF a retras acreditările la toate conferințele și acțiunile echipei naționale.

Ivanovici s-a îndreptat împotriva trustului și, după trei ani de procese, a câștigat în instanță. El urmează să încaseze despăgubiri în valoare de 237.449 de euro, decizia fiind definitivă și irevocabilă!

"Nu o consider o victorie. Îmi pare rău că s-a ajuns aici. Am aceleași sentimente de prietenie și respect față de RCS/RDS. Am ajuns la o soluționare amiabilă privind suma de plată câștigată în instanță. Relațiile au rămas civilizate de ambele părți, anunță gsp.ro.

Vreau să le mulțumesc celor care m-au sprijinit în acele momente când rămăsesem singur, mai ales lui Cătălin Tolontan, care întotdeauna rămâne un ziarist fidel principiilor adevărului. Urez succes RCS/RDS!", a punctat Horia Ivanovici pe marginea cazului

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.